Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 26 Ekim 2025 #81 mou dedi: Her iş zor her işte anan ağlıyor. Genişletmek için tıkla... Her iş zor değil her işte anan ağlamıyor.
mou dedi: Her iş zor her işte anan ağlıyor. Genişletmek için tıkla... Her iş zor değil her işte anan ağlamıyor.
M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #82 Rapinoğlukasva dedi: Her iş zor değil her işte anan ağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı olsan bir zaman sonra gözlerin aşırı ağrıyor bellinde oturmaktan fazla ağrıyor. Polis olsan her gün farklı bir olay.
Rapinoğlukasva dedi: Her iş zor değil her işte anan ağlamıyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı olsan bir zaman sonra gözlerin aşırı ağrıyor bellinde oturmaktan fazla ağrıyor. Polis olsan her gün farklı bir olay.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 26 Ekim 2025 #83 mou dedi: Yazılımcı olsan bir zaman sonra gözlerin aşırı ağrıyor bellinde oturmaktan fazla ağrıyor. Polis olsan her gün farklı bir olay. Genişletmek için tıkla... Orman genel müdürlüğünde memur ol birader iş mi kalmadı?
mou dedi: Yazılımcı olsan bir zaman sonra gözlerin aşırı ağrıyor bellinde oturmaktan fazla ağrıyor. Polis olsan her gün farklı bir olay. Genişletmek için tıkla... Orman genel müdürlüğünde memur ol birader iş mi kalmadı?
M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #84 Rapinoğlukasva dedi: Orman genel müdürlüğünde memur ol birader iş mi kalmadı? Genişletmek için tıkla... Maaşı geçinmeye yetmeyecek kadar az.
Rapinoğlukasva dedi: Orman genel müdürlüğünde memur ol birader iş mi kalmadı? Genişletmek için tıkla... Maaşı geçinmeye yetmeyecek kadar az.
louisbouqette Picopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 107 26 Ekim 2025 #85 mou dedi: Yapabileceğim en kolay meslek o lise diploması istemiyor. Her iş zor her işte anan ağlıyor. Genişletmek için tıkla... Oğlum kolay bir meslek değil hele bu yaşta akıl işi değil kışı var yağmuru var okumadan bilmeden yapılan mesleklerin her zaman ayrı zorluğu olur.
mou dedi: Yapabileceğim en kolay meslek o lise diploması istemiyor. Her iş zor her işte anan ağlıyor. Genişletmek için tıkla... Oğlum kolay bir meslek değil hele bu yaşta akıl işi değil kışı var yağmuru var okumadan bilmeden yapılan mesleklerin her zaman ayrı zorluğu olur.
M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2025 #86 louisbouqette dedi: Oğlum kolay bir meslek değil hele bu yaşta akıl işi değil kışı var yağmuru var okumadan bilmeden yapılan mesleklerin her zaman ayrı zorluğu olur. Genişletmek için tıkla... Her iş kolay değil kolay olan birşey yok. Bence yapabilirim.
louisbouqette dedi: Oğlum kolay bir meslek değil hele bu yaşta akıl işi değil kışı var yağmuru var okumadan bilmeden yapılan mesleklerin her zaman ayrı zorluğu olur. Genişletmek için tıkla... Her iş kolay değil kolay olan birşey yok. Bence yapabilirim.
vigoree Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS 3060 OC, R5 5500, PRIME A520M-K Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2025 #87 Okulu bırakmak gibi bir seçenek olmamalı bence. Meslek liselerinde MESEM uygulaması var oradan devam edebilirsin. Okulu bırakma.
Okulu bırakmak gibi bir seçenek olmamalı bence. Meslek liselerinde MESEM uygulaması var oradan devam edebilirsin. Okulu bırakma.
xÖTÜKENx Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 765 Yer Türkiye 29 Ekim 2025 #88 AFAD personeli olabilirsin hem tam erkeklere göre bir iş zor durumdaki insanları kurtarıyorsun. Eğer böyle bir durum yoksa hem fiziki hem de teknik eğitimde aldığın için aklen ve bedenen kondüsyonun çok iyi oluyor. Bence bir değerlendir.
AFAD personeli olabilirsin hem tam erkeklere göre bir iş zor durumdaki insanları kurtarıyorsun. Eğer böyle bir durum yoksa hem fiziki hem de teknik eğitimde aldığın için aklen ve bedenen kondüsyonun çok iyi oluyor. Bence bir değerlendir.
RuhÇiçeğiSett Femtopat Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 9300H GTX1650 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2025 #89 mou dedi: Her iş kolay değil kolay olan birşey yok. Bence yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum hayatın boyunca bir işte çalıştın mı ciddi soruyorum.
mou dedi: Her iş kolay değil kolay olan birşey yok. Bence yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Dostum hayatın boyunca bir işte çalıştın mı ciddi soruyorum.
M mou Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #90 RuhÇiçeğiSett dedi: Dostum hayatın boyunca bir işte çalıştın mı ciddi soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmadım.
RuhÇiçeğiSett dedi: Dostum hayatın boyunca bir işte çalıştın mı ciddi soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çalışmadım.