Şükrü Kılıçaslan Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:03 #11 Tiscard dedi: Böyle mutlu olduğu anı yakalayacaksın. Az yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl açayım hocam. Tiscard dedi: Böyle mutlu olduğu anı yakalayacaksın. Az yaşamadık. Tamam dediğimi yap olur. Ama çay, kurabiye götür tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı. Genişletmek için tıkla... Baba ben okumak istemiyorum deyince yarın sabah sanayiye götürür diye düşünüyorum.
Tiscard dedi: Böyle mutlu olduğu anı yakalayacaksın. Az yaşamadık. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl açayım hocam. Tiscard dedi: Böyle mutlu olduğu anı yakalayacaksın. Az yaşamadık. Tamam dediğimi yap olur. Ama çay, kurabiye götür tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı. Genişletmek için tıkla... Baba ben okumak istemiyorum deyince yarın sabah sanayiye götürür diye düşünüyorum.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 627 Çözümler 3 Pazar 20:04 #12 Şükrü Kılıçaslan dedi: Derslerimde ne iyi ne kötü. Ama ben okulu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Okul sevilmez zaten. Meseme geçersin okulu bırakmak yerine.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Derslerimde ne iyi ne kötü. Ama ben okulu sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Okul sevilmez zaten. Meseme geçersin okulu bırakmak yerine.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:04 #13 Şükrü Kılıçaslan dedi: Konuyu nasıl açayım hocam. Baba ben okumak istemiyorum deyince yarın sabah sanayiye götürür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... E sanayiye gitmek istemiyor musun zaten. metehanaa dedi: Okul sevilmez zaten. Meseme geçersin okulu bırakmak yerine. Genişletmek için tıkla... Sevilir.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Konuyu nasıl açayım hocam. Baba ben okumak istemiyorum deyince yarın sabah sanayiye götürür diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... E sanayiye gitmek istemiyor musun zaten. metehanaa dedi: Okul sevilmez zaten. Meseme geçersin okulu bırakmak yerine. Genişletmek için tıkla... Sevilir.
Şükrü Kılıçaslan Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:04 #14 metehanaa dedi: Okul sevilmez zaten. MESEM'e geçersin okulu bırakmak yerine. Genişletmek için tıkla... Öyle düşünüyorum. Tiscard dedi: E sanayiye gitmek istemiyor musun zaten. Sevilir. Genişletmek için tıkla... İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum.
metehanaa dedi: Okul sevilmez zaten. MESEM'e geçersin okulu bırakmak yerine. Genişletmek için tıkla... Öyle düşünüyorum. Tiscard dedi: E sanayiye gitmek istemiyor musun zaten. Sevilir. Genişletmek için tıkla... İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.053 Çözümler 5 Pazar 20:05 #15 Hocam okulu neden sevmiyorsunuz peki? Belki güzel bir üniversiteye gidersiniz otomotiv mühendisliği okursunuz arabalarla ilgilenirsiniz çok daha güzel bir geleceğiniz olabilir.
Hocam okulu neden sevmiyorsunuz peki? Belki güzel bir üniversiteye gidersiniz otomotiv mühendisliği okursunuz arabalarla ilgilenirsiniz çok daha güzel bir geleceğiniz olabilir.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:05 #16 Şükrü Kılıçaslan dedi: Öyle düşünüyorum. İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam çay may bir şeylar al git yanına söyle.Okul oku derecede MESEM meselesini aç.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Öyle düşünüyorum. İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... E tamam çay may bir şeylar al git yanına söyle.Okul oku derecede MESEM meselesini aç.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 627 Çözümler 3 Pazar 20:05 #17 Şükrü Kılıçaslan dedi: Öyle düşünüyorum. İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Söyle MESEM çok da kötü değil.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Öyle düşünüyorum. İstiyorum ondan bugün soylemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Söyle MESEM çok da kötü değil.
Şükrü Kılıçaslan Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:06 #18 Kasım_0 dedi: Hocam okulu neden sevmiyorsunuz peki? Belki güzel bir üniversiteye gidersiniz otomotiv mühendisliği okursunuz arabalarla ilgilenirsiniz çok daha güzel bir geleceğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Tiscard dedi: E tamam çay may bir şeylar al git yanına söyle. Okul oku derecede MESEM meselesini aç. Genişletmek için tıkla... Cesaret edemiyorum mallesef eve gelsin konuşacağım ama konuyu nasıl açayım.
Kasım_0 dedi: Hocam okulu neden sevmiyorsunuz peki? Belki güzel bir üniversiteye gidersiniz otomotiv mühendisliği okursunuz arabalarla ilgilenirsiniz çok daha güzel bir geleceğiniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Tiscard dedi: E tamam çay may bir şeylar al git yanına söyle. Okul oku derecede MESEM meselesini aç. Genişletmek için tıkla... Cesaret edemiyorum mallesef eve gelsin konuşacağım ama konuyu nasıl açayım.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.053 Çözümler 5 Pazar 20:07 #19 Şükrü Kılıçaslan dedi: Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkması normal zaten kolay bir şekilde olmaz ki bu iş yani tercih sizin ama bence dediğimi bir değerlendirin.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkması normal zaten kolay bir şekilde olmaz ki bu iş yani tercih sizin ama bence dediğimi bir değerlendirin.
Şükrü Kılıçaslan Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:07 #20 Kasım_0 dedi: Hocam sıkması normal zaten kolay bir şekilde olmaz ki bu iş yani tercih sizin ama bence dediğimi bir değerlendirin. Genişletmek için tıkla... Denedim onu.
Kasım_0 dedi: Hocam sıkması normal zaten kolay bir şekilde olmaz ki bu iş yani tercih sizin ama bence dediğimi bir değerlendirin. Genişletmek için tıkla... Denedim onu.