T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:08 #21 Şükrü Kılıçaslan dedi: Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Cesaret edemiyorum mallesef eve gelsin konuşacağım ama konuyu nasıl açayım. Genişletmek için tıkla... Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Okul sevilir bu arada.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Çok sıkıyor notlarda o kadar iyi değil zaten. Cesaret edemiyorum mallesef eve gelsin konuşacağım ama konuyu nasıl açayım. Genişletmek için tıkla... Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Okul sevilir bu arada.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 627 Çözümler 3 Pazar 20:08 #22 Tiscard dedi: Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Genişletmek için tıkla... MESEM daha iyi olur.
Tiscard dedi: Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Genişletmek için tıkla... MESEM daha iyi olur.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.053 Çözümler 5 Pazar 20:08 #23 Şükrü Kılıçaslan dedi: Denedim onu. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çayınızı kurabiyenizi alın şöyle babanızı da keyifli bir zamanda yakalayın yanına oturun güzel bir şekilde konuyu anlatın okulu sevmeme sebeplerinizi anlatın.
Şükrü Kılıçaslan dedi: Denedim onu. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çayınızı kurabiyenizi alın şöyle babanızı da keyifli bir zamanda yakalayın yanına oturun güzel bir şekilde konuyu anlatın okulu sevmeme sebeplerinizi anlatın.
Şükrü Kılıçaslan Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:08 #24 Tiscard dedi: Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Okul sevilir bu arada. Genişletmek için tıkla... Çıraklığa geçerim zaten pişman olmayız inşallah.
Tiscard dedi: Git de baba zaten bir şey yaptığım yok okulda senin gibi olmak istiyorum sanayiye gideyim ya da illa oku diyorsan MESEM'e gideyim. Okul sevilir bu arada. Genişletmek için tıkla... Çıraklığa geçerim zaten pişman olmayız inşallah.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.460 Çözümler 41 Yer Edinburgh Pazar 20:13 #25 En azından liseyi bitirin.
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 627 Çözümler 3 Pazar 20:13 #26 Andy deufresne dedi: En azından liseyi bitirin. Genişletmek için tıkla... Biter zaten MESEM'e geçerse.
Andy deufresne dedi: En azından liseyi bitirin. Genişletmek için tıkla... Biter zaten MESEM'e geçerse.