Merhaba 11. sinifim Türkiye geneli icin maddi durumum iyi. Babam oto galerici hazir isim de var okulu birakmak istiyorum. Babam da senin hayatin en kotu galeride benim yerime gecersin diyor. Okula hiç gitmiyorum ve sevmiyorum. Birakmak mantikli mi?
Merhaba 11. sinifim Türkiye geneli icin maddi durumum iyi. Babam oto galerici hazir isim de var okulu birakmak istiyorum. Babam da senin hayatin en kotu galeride benim yerime gecersin diyor. Okula hiç gitmiyorum ve sevmiyorum. Birakmak mantikli mi?
Bence buraya sorup alabileceğin bir karar değil üniversiteye gitmeyi düşünmüyorsan açığa geçmenin bir yolunu ara ama en kötü liseden mezun ol. Babadan kalma ise bence devralman daha mantıklı.
Bence buraya sorup alabileceğin bir karar değil üniversiteye gitmeyi düşünmüyorsan açığa geçmenin bir yolunu ara ama en kötü liseden mezun ol. Babadan kalma ise bence devralman daha mantıklı.
Kalmış 1 senen boş yere bırakma. Ne olursa olsun boş yere diyebilirim. Gerek yok kısacası 11. sınıfa kadar gelmişsin bir noktayı koyman lazım, üniversiteye gitmezsin
Hocam üniversitelerde ki ekonomi ya da iktisatın full matematik olduğunu farkında mısınız sadece 4 5 ders ekonomiyle alakalı gerisi hukuk matematik ingilizce ve garip bi kaç ders.
İki senelik işletme oku en azından. Zaten lisenin bu senesi bitti biticek. Önümüzdeki 1 sene var. E iki sene de üni oku tamam bitti işletme okumuş olursun. Açıktan okunuyor mu bilmiyorum.