Biraz show biraz laga luga kanka öyle dikkat çektim işte açtığım eski konularda bir şey soruyorum zor bir şey kazandığım 2 aylık parayla 11400 TL'ye PC aldım özel bir şey oldu anlatmamı gerektirmeyen bir şey boş verin PC'yi ilk gün bozdum flaşh bellek taktım BIOS kendine şifre koydu garantiye götürdük hem Technopat'ın ne kadar aktif olduğunu görmek için hem laga lugasına hem de show olsun diye rahatsız ettiğim kişiler varsa özür dilerim iyi forumlar. Dedim ama hala mesaj geliyor
Ticaret yapıyorum birkaç oyundan oyun parası alıyorum analiz ediyorum kim ne kadara satıyor o arada güven kuruyorum kurduğum güvenle onun arkadaşı onun arkadaşı derken büyük bir ağ oluşturmayı düşünüyorum şu an oyundaki paralar fiyatı düştü okul açılması dolayısıyla ve ekim ayında inşallah kapanacak ve fiyatlar artacak.
Önemli olan para değil güven ben güvenilir biri olarak tanındığım için oyunlarda 10 TL'lik şeyi toplu olarak 7 6 TL'ye alıp tek tek 10 TL'ye satıyorum diye düşünebilirsin.
@CryCasher hayatını 2000TL ile geçindirip istediklerini yapabileceksen buyur istediğin hayatı yaşa. Sadece 200 Euro para kazandığını da unutma, zamanı gelince bu para daha da düşecek o zaman ne yapacaksın? Şu an aile evindesin ekmek elden su gölden, ilerde böyle mi olacak sanıyorsun?