Okulum saçımı kesmem için zorluyor

Saçınızı kesmek istemiyorsanız kesmeyin. Buna bence ne MEB karışabilir ne de müdür. Kendinize özgüvenli olun, saçlarınızı gerçekten kesmeyeceğinizi onlara hareketlerinizle gösterin ve yolunuzdan vazgeçmeyin. Bir kaç hafta sonra sizi yıldıramayacaklarını anlayınca vazgeçmek zorunda kalacaklar. Ek olarak, ben MEB olsam, bir müdürün saçı uzun öğrencim saçını kesmiyor diye atacağı ihbarı kâle almazdım.

Öncelikle uzun saçlı bir abin olarak seni çok iyi anlıyorum. Fakat ufku geniş olmayan insanlara bazı şeyleri anlatamazsın. Benim zamanımda okul çok daha sıkıydı bu konularda. Ne yaparsan yap eğitimci denen arkadaş kendi diretmesini uygulayacaktır. Canını sıkma lisedeki son yılının keyfini çıkar. Git 3 numaraya vur gözlerine sok.

Seneye özgürlüğüne kavuştuktan sonra çizgini belirlersin. Sıkma canını şafak say.

Sana ceza verse bile okul işleyişini bozuyor diye verir. Gidipte saçını uzattı diye veremez. Çünkü öyle bir ceza yok. Hakkını savun.

Bu Müdür yardımcılarının karışmadığı bir şey yok. Artık öğretmenler bile bıkmış müdür yardımcılarından

Bu Müdür yardımcılarının karışmadığı bir şey yok. Artık öğretmenler bile bıkmış müdür yardımcılarından
Bizim müdür yardımcımız zamanında liseliler(12) rahatça arka bahçede sigara içebilsin diye çocukları uzaklaştırıp göz kırpardı bize (özel okul)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…