Okulumda Korona Var

Dilekçe falan ver gitme hayatını ailenin hayatını boşuna riske atmaya gerek yok.

Bizim sınıf hocasında korona çıkmış. Allah'tan okullar kapalı.

Ben Ankara'dayım ve okullar yok şu an burada. Uzaktan eğitim ile devam ediyoruz. Sen de gerekli önemleri al okulda. Eminim ki hiçbir şey olmadan bu dönemi atlatırsın.

Her okulda var, size özel değil. Gitmeme şansınız varsa gitmeyin tabii. Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil.

Ben Ankara'dayım ve okullar yok şu an burada. Uzaktan eğitim ile devam ediyoruz. Sen de gerekli önemleri al okulda. Eminim ki hiçbir şey olmadan bu dönemi atlatırsın.
Nefes darlığım var yıllardır. Maske içinde nefessiz kalıyorum zaten. Nasıl önlem alabilirim? Önümde iki çocuk sarılarak oturuyor hoca yokken tabi fotoğraflarını çektim hatta.
Eki Görüntüle 961370

İlk vakayı böyle taşıyorlardı. Şimdi okulun içerisinde 5-6 tane pozitif öğrenci mi geziyor?
Gezip gezmediğini bilmiyorum fakat sınıf öğretmeni söyledi olduğunu.

Nefes darlığım var yıllardır. Maske içinde nefessiz kalıyorum zaten. Nasıl önlem alabilirim? Önümde iki çocuk sarılarak oturuyor hoca yokken tabi fotoğraflarını çektim hatta.
Okula gitme o zaman ne diyeyim? Okula gitmek zorunlu değil. Uzaktan kendin halledersin bu kadar basit. Hem hastalığını kendin de biliyorsun, ne diye hala okula gidersin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…