Okulumda sayısal yok

Ahmete7

Hectopat
Daha fazla  
Günaydın, ben 11.sinif öğrencisiyim ve sgmtal de okuyorum. Maalesef ki okulumda sayısal hiçbir ders yok. Bu yüzden dershaneye gitmeye karar verdim. Sizce dershane benim uçak mühendisi olmam icin yeterli olur mu? Ve mat-FKB dershanesi sizce nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınıfımızda sadece 2 kişi istedigi icin atp olmayacak dediler ondan sonra bu konu hakkinda hiç konusmadilar. Uçak muhendisi olmak istediğim icin Anadolu lisesine gecmedim.

Sınıfımızda sadece 2 kişi istedigi icin atp olmayacak dediler ondan sonra bu konu hakkinda hiç konusmadilar. Uçak muhendisi olmak istediğim icin Anadolu lisesine gecmedim.
Yalçın sözde adaletli de neyse.. Dershane konusunda biraz da ciddi günlük çalışırsan yeterli olur. 12. sınıfta zaten hocalar 11'de anlatacağız diyor ama çok mümkün değil bence.

Meslek dersleriyle aram su anlik iyi. Lakin Anadolu lisesinde meslek gormeyecegim ve bu durum da ileride bana sıkıntı yaratacak.
Hiçbir sıkıntı yaratmaz.Meslek lisesinde teknik bazı bilgiler öğretiliyor olabilir. Ama bu senin kariyerinde inanılmaz bir eksiklik yaratmaz. Kaldı ki kaliteli bir şekilde öğretildiğini de sanmıyorum.
Anadolu lisesine geçmen çok daha mantıklı. Çünkü okula boşa gitmiş olacaksın. Okulda farklı dersler anlatılıyorken dershanede farklı dersler anlatılacak. Yorucu olacağı düşüncesindeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı