Okulun ilk 2 günü nasıl idi?

Bilmiyorum 30 gün içinde ikametgâh değiştiremediğim için perşembeye kadar gidemeceyeğim ama kötü bence.

Bilmiyorum 30 gün içinde ikametgâh değiştiremediğim için perşembeye kadar gidemeceyeğim ama kötü bence.

Bencede ben 1 dönem bitmeye yakın gitmiştim 5.sınıfa herkes birbiri ile kaynaşmıştı ben hala zorluk çekiyorum 8.sınıftayım birde bir çoğu birbirini ilkokuldan tanıyordu

Bencede ben 1 dönem bitmeye yakın gitmiştim 5.sınıfa herkes birbiri ile kaynaşmıştı ben hala zorluk çekiyorum 8.sınıftayım

Ben bu sene sınıf değiştim 3 senelik sınıfımı bıraktım 15 kişilik sınıftan 40 kişilik sınıfa geçtim (okul değişikliği).

Geçmiş olsun inşallah yalnız kalmazsınız benim gibi bizim sınıf 36 kişi hala kaynaşmakta zorluk çekiyorum.

Yok kuzenimle aynı sınıfa geçiyorum ama imam hatip rahatlığı hiçbir yerde yok onu anladım hemcinslerin varken rahat takılabiliyorsun sınıf çok fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…