Okulun ilk günü 'Çanakkale'den Gazze'ye vatan savunması' dersi ile başlayacakmış

Aynı keseye koymuyorum ikisinin de yapılış amacı aynı böyle yarım yamalak karşı çıkılmaz gerkesiz diyorsan ikisine de hayır demelisin

Çanakkale Savaşı'ndan birkaç yıl önce bize ihanet etmis adamların günümüzde neden dersini alayım ikisine de hayır demem sadece Gazze ye hayır derim. Böyle diyerek aynı kefeye koyuyorsun haberin yok.

Bir yerde çocuklara, yaşlılara, kadınlara karşı savaş varsa kim olursa olsun bende karşıyım. Lakin bu devlet tarafından yapılan kardeşlik propagandası olunca bunada karşıyım. Savaşa dur diyecek protestosunu yapar ve gemilerini İsrail limanından çeker gidip de okullarda Gazze dersi vermez.

Ayrıca Atatürk'ün savaşa dur demesinin nedeni baris taraflı bir lider olmasıydı Arap seviciliginden değil bu Araplarin savaşı hakkında ders almamız anlamına gelmez.

Ben okulun ilk günü gitmeyeceğim hatta bırakacağım.

Bence okulun ilk günü gitmeyin.

Son düzenleme:
Ben okulun ilk günü gitmeyeceğim hatta bırakacağım.

Bence okulun ilk günü gitmeyin.

Vallahi reis onu da ilk derste bu konuları görecek olanlar düşünsün. Ben üniversite 2'yim şükür MEB'le bağlantım kalmadı. YÖK'ü deneyimliyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…