5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 11 Eylül 2023 #21 Genel olarak iyiydi 6-7 kişiyle iyi anlaşıyorum. Diğerleriyle de merhaba merhaba fazla bir samimiyetim yok zaten. Klasik Türk okulu proflara anlatılan dersler.
Genel olarak iyiydi 6-7 kişiyle iyi anlaşıyorum. Diğerleriyle de merhaba merhaba fazla bir samimiyetim yok zaten. Klasik Türk okulu proflara anlatılan dersler.
nikolasteslas Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #22 M3HM3TY dedi: Sınıftakilerin hepsi bir kişi dışında devletten gelmişler hava falan atmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim kankai yoksa büyük problem oluyor ya iliklerine kadar hissediyorsun fakirliği dışlanmayı.
M3HM3TY dedi: Sınıftakilerin hepsi bir kişi dışında devletten gelmişler hava falan atmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Senin adına sevindim kankai yoksa büyük problem oluyor ya iliklerine kadar hissediyorsun fakirliği dışlanmayı.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #23 nikolasteslas dedi: Senin adına sevindim kankai yoksa büyük problem oluyor ya iliklerine kadar hissediyorsun fakirliği dışlanmayı. Genişletmek için tıkla... Zaten sınıftaki herkes sessiz. Kızlarda öyle erkeklerde. Sadece 3 kız önceden birbirini tanıyormuş onlar bayağı samimi.
nikolasteslas dedi: Senin adına sevindim kankai yoksa büyük problem oluyor ya iliklerine kadar hissediyorsun fakirliği dışlanmayı. Genişletmek için tıkla... Zaten sınıftaki herkes sessiz. Kızlarda öyle erkeklerde. Sadece 3 kız önceden birbirini tanıyormuş onlar bayağı samimi.
Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #24 İyiydi sadece yeni biriyle kaynaşamadım sadece eskiden tanıdıklarımla birkaç konuştum onun dısında arkadassızım.
İyiydi sadece yeni biriyle kaynaşamadım sadece eskiden tanıdıklarımla birkaç konuştum onun dısında arkadassızım.