goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.461 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 Miraç Gürbüz dedi: Geçen sene af geldi okula yaklaşık bir 45 50 gün gitmedim. Genişletmek için tıkla... Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum.
Miraç Gürbüz dedi: Geçen sene af geldi okula yaklaşık bir 45 50 gün gitmedim. Genişletmek için tıkla... Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 29 Ağustos 2023 #12 goktug.59 dedi: Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Af kalktı diye biliyorum.
goktug.59 dedi: Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Af kalktı diye biliyorum.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #13 goktug.59 dedi: Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Af kalktı hocam ya geçen sene vardı neden dolayı vardı onu da hatırlamıyorumda ben gitmedim 45 50 gün gitmemişim.
goktug.59 dedi: Bu sene gelirse harika olur. Sınıftaki ve okuldaki insanların yüzünü görmek istemiyorum. İğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Af kalktı hocam ya geçen sene vardı neden dolayı vardı onu da hatırlamıyorumda ben gitmedim 45 50 gün gitmemişim.