Okulun ilk günü ne yapılır?

Shrsk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, bu seneye iyi başlamak istiyorum. Yanımda bir test kitabı iki - üç tane de defter götüreceğim. Sizin önerileriniz neler? Bakım olarak ne yapmalıyım? Erkeğim.

Erken kalkmalı ve çanta hazırlamak tarzı şeyleri yapabilirsiniz. Saçınızı yıkayıp maske vs. yapabilirsiniz. Disiplinli olmak adına hayatınızdan gereksiz şeyleri çıkarttığınızı düşünüyorum. Bu kadar kasmak istemiyorum diyorsanız da default şeyleri yapın geçin.

Arkadaşlar merhaba, bu seneye iyi başlamak istiyorum. Yanımda bir test kitabı iki - üç tane de defter götüreceğim. Sizin önerileriniz neler? Bakım olarak ne yapmalıyım? Erkeğim.

Kral ne yapacaksın dersleri dinleyecen eve gelip kitap okuyup çalışacaksın dersleri kaynatmayacan o kadar onu yaparsan başarırsın zaten.

1-2 test kitabını ne yapacaksın kardeşim yanında defterin olsa yeter.

1-2 test kitabını ne yapacaksın kardeşim yanında defterin olsa yeter.
Sınav senem hocam.
Kral ne yapacaksın dersleri dinleyecen eve gelip kitap okuyup çalışacaksın dersleri kaynatmayacan o kadar onu yaparsan başarırsın zaten.
Haklısınız hocam ben biraz kasmışım
Hocam napıcaksın yüzünü yıka bir tane çanta telefon cüzdan al yerini seç otur bitti.
Haklısınız hocam
Teşekkürler hocam önerileriniz için

hocalar soru sorunca cevap verme en arka sıraya otur çantanı tek omzuna tak arkadaş edinme gerek olmadıkça konuşma (!)

Test kitabı almana gerek yok okul kitapları verilsin konulara başlanılsın sonra götürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…