Okulun ilk günü ne yapılmalı?

Hocam dediğim gibi doping falan filan boş verin. 9. sınıf bu kasmayın bu kadar dersi iyi dinleyip günlük tekrar+1 saat bireysel çalışın. Hallettiniz bu işi.
Hocam LGS'de büyük umudum varken kötü yaptım. Hedefim YKS derece yapmak, 9'dan itibaren adam gibi sistem oturtup şuan olduğu gibi aklıma gelince ağlamak istemiyorum.

Hocam lisemle aramda 1.5 saatlik bir yol var. Yarın sabah 6'da kalkıcam ve 4-5 gibi eve geleceğim. Büyük ihtimalle tanıtım olacak ama kendimi tanıtmaktan nefret ediyorum, çünkü nedense insanlara Azerbaycan doğumlu olduğumu söyleyince hiçbiri yüzüme bakmıyor

Fast and furious okula gidiş sonrasında cam kenarı en arka sıra tatlı rüyalar

Bende de 1.5 saat mesafe var ve okul bu sene taşındı yani sabah 11 de evden çıkıp akşam 9 da eve geleceğim gececilik sen çok yaşa.

Hocam LGS'de büyük umudum varken kötü yaptım. Hedefim YKS derece yapmak, 9'dan itibaren adam gibi sistem oturtup şu an olduğu gibi aklıma gelince ağlamak istemiyorum.

Bir okula gidin 9'un konuları görün evde çok çalışma azmi gelmez bence. bana öyle oluyordu

Ölmeden önce denenmesi gerek.

Bir okula gidin 9'un konuları görün evde çok çalışma azmi gelmez bence. bana öyle oluyordu
Göreceğim hocam bakalım.

Hocam LGS'de büyük umudum varken kötü yaptım. Hedefim YKS derece yapmak, 9'dan itibaren adam gibi sistem oturtup şu an olduğu gibi aklıma gelince ağlamak istemiyorum.

Evet anladığım kadarıyla OBP ile gitmişsiniz. Ama üzülmeyin bu sene LGS çok saçmaydı. Hedefinizi yüksekte tutmanız çok güzel bir şey ama dediğim gibi daha 9. sınıfsınız. Ben bu sene deprem falan derken şehir değişikliği uğraşmaları yaz tatilinde dersin yüzüne bakmadım. Ama okul döneminde dersleri düzgün dinleyip düzenli bir şekilde çok olmasa da çalıştığım için şu an önüme test koysanız yaparım. Kısacası düzeni oturtun ancak çok kasmayın.

Bismillah diyorsun okula gidiyorsun. Ben de söve söve 6.30'da kalkıyorum öyle gidiyorum. Süper düzen, hem de istemediğim okulda

Ben öyle yaptım ucu ucuna takdir aldım.

Dediğim gibi bile yapmıyorum insanlar sırf çalışsın diye böyle diyorum. Ve fen lisesinde sadece ders dinleyerek 93 yaptım. Bence siz çok takmamışsınız dersi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…