Okulun ilk günü sivil gidilir mi?

Lgoyü

Decapat
Daha fazla  
Mavi baggy pantolon, içine siyah tişört, üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba? Normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapılır ama ilk gün bilemiyorum. Herkes sivil gelir ben forma ile durursam diye korkuyorum.

Bende aynısını düşünüyorum ama zaten pek de dışarı çıkan bir insan değilim. Dışarı çıkmak için öyle çok da kıyafetim yok. O yüzden okul kıyafetiyle gideceğim muhtemelen.

Mavi baggy pantolon, içine siyah tişört, üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba? Normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapılır ama ilk gün bilemiyorum. Herkes sivil gelir ben forma ile durursam diye korkuyorum.
Hayır gitme. Geçen sene sivil gitmiştim almadılar okula. Okulun yarısı eve gitti üniforma giydi geldi.

Ancak her okul aynı değil bizim okul her gün sıra yapıyor ve kıyafet kontrolü yapıyor.

İlk hafta bile sivil gitsen hiçbir şey olmaz. Ben 4 yılımı sivil geçirdim Anadolu lisesinde, hiçbir şey olmuyor. Gözlerine çok fazla batmadığın sürece disiplin yemezsin, korkmadan yaşayın okul yıllarınızı.

İlk hafta bir şey demezler ama ikinci hafta klasik kimseyi okul forması olmadan almıyoruz derler ve ikinci haftanın ortalarında herkes formayla gelmeye başlar.

Hayır gitme. Geçen sene sivil gitmiştim almadılar okula. Okulun yarısı eve gitti üniforma giydi geldi.

Ancak her okul aynı değil bizim okul her gün sıra yapıyor ve kıyafet kontrolü yapıyor.

Güvenemiyorsa çantanın küçük cebine formayi koyabilir her okul sizinki gibi katı değildir belki de.

Bizim okul bazı konularda saçma derecede katıydı, örneğin beden eğitimi dersi ilk 2 ders ise sabahtan sivil gelenlere saçma sapan kızıyorlardı. İlk günde bir şey derlerse ilk gün zaten hocam formamda var deyip geçiştir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı