Okulun itiraf hesabı nasıl kapattırılabiir?

615069

Decapat
Geçenlerde bizim okulun itiraf sayfası açıldı 500.kez kabul ettim takipleştik falan. Büyük ihtimal arkadaşlarım yapıyor gerçekten öyleyse fena yapacağım onları. Benim hakkımda ve bir kız arkadaşım hakkında ortaya yalan yanlış bilgi atmışlar. Bunu nasıl şikayet edebilirim bir çözümü var mı acaba kapattıramaz mıyım hesabı?

Şikayet edebilirsin uyarı alır ve post kalkar seninle alakalı bir şeyse.

Direkt okul yönetimine göster.

Şikayet edebilirsin uyarı alır ve post kalkar seninle alakalı bir şeyse.
Hocam benim adım geçiyor ve kız arkadaşımın. Ne diye şikayet etmeliyim Instagram'da? ne yazmalıyım yani. Bir de ben şikayet edince bilgi gözüküyor mu ben şikayet etmişim diye.

Direkt okul yönetimine göster.
Hocam bunu anlayışla karşılayacaklarını sanmıyorum o hesabı neden takip ediyorsun falan derler. Dava açarım yeter ki şunların diline düşmeyeyim. Eğer kaldırmazlarsa dava açacağım.

Neden takip ediyosun zaten. Senin hakkında kötü bir şey var ve sen onları takip ediyosun. Takipden çık.

Kapattıramazsın öyle bir şey yok. Hesap sahibini ikna edersen anca.
Ayrıca ne diye kale alıyorsun ki bırak ne yazarsa yazsınlar he de geç yani.

Takip etmen çok bir şey değiştirmez bu paylaşım beni kötülüyor diye metada desteğe yazıcaksın.

Dediğim gibi ailelere bilgi giderse sıkıntı. Tehdit etmekten başka yapacağım bir şey yok gibi.
Tehditlere gerek yok. En yakın karakola git suç duyurusunda bulun. Birde sana iftira atan ve o sayfanın görülmesini istemiyosan sen niye takip ediyorsun daha hızlı görürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…