Okulun itiraf hesabı nasıl kapattırılabiir?

615069

Decapat
Geçenlerde bizim okulun itiraf sayfası açıldı 500.kez kabul ettim takipleştik falan. Büyük ihtimal arkadaşlarım yapıyor gerçekten öyleyse fena yapacağım onları. Benim hakkımda ve bir kız arkadaşım hakkında ortaya yalan yanlış bilgi atmışlar. Bunu nasıl şikayet edebilirim bir çözümü var mı acaba kapattıramaz mıyım hesabı?

Tehditlere gerek yok. En yakın karakola git suç duyurusunda bulun. Birde sana iftira atan ve o sayfanın görülmesini istemiyosan sen niye takip ediyorsun daha hızlı görürler.
Hocam olay bu değil aslında benim hakkımda yalan yanlış bilgi uyduruyorlar ona uyuz oluyorum. Ben takip etmesem bile bunu diyecekler ki yani. Çıldırırsın vallahi diyecek bir şey yok. Daha çok şey söylerdim de burada söyleyemem.

Sana yalan atan iğrenç şeyler söyleyen adamı niye takip ediyon sıkıntı bu. Biri götse sen daha kötü olucaksın. Kaç kere bunu anlatmaya çalışıyorum ama galiba anlamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…