tongyabgukagan Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 125 27 Nisan 2022 #11 erme dedi: Amele arıyorlar gibi geldi bana. Eğlenceli olabilir ama. Katılın bence. Genişletmek için tıkla... Amele değil işi öğretmek için. Fodenist dedi: Tabii ki katılın. Ben mostemde okuyorum ve o tarz şeylere sınırlı sayıda öğrenci alıyorlar. Mezun olduğunuzda ayrıca belge veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Mostem nedir bilmiyorum. Para veriyorlar evet .
erme dedi: Amele arıyorlar gibi geldi bana. Eğlenceli olabilir ama. Katılın bence. Genişletmek için tıkla... Amele değil işi öğretmek için. Fodenist dedi: Tabii ki katılın. Ben mostemde okuyorum ve o tarz şeylere sınırlı sayıda öğrenci alıyorlar. Mezun olduğunuzda ayrıca belge veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Mostem nedir bilmiyorum. Para veriyorlar evet .
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #12 tongyabgukagan dedi: Amele değil işi öğretmek için. Mostem nedir bilmiyorum. Para veriyorlar evet . Genişletmek için tıkla... Bir de üzerine para veriyorlarsa düşünmeyin bile. Hem işi öğreneceksiniz hem para kazanacaksınız. Yerinizde olsam hemen katılırım.
tongyabgukagan dedi: Amele değil işi öğretmek için. Mostem nedir bilmiyorum. Para veriyorlar evet . Genişletmek için tıkla... Bir de üzerine para veriyorlarsa düşünmeyin bile. Hem işi öğreneceksiniz hem para kazanacaksınız. Yerinizde olsam hemen katılırım.
tongyabgukagan Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 125 27 Nisan 2022 #13 Zinederon dedi: Bir de üzerine para veriyorlarsa düşünmeyin bile. Hem işi öğreneceksiniz hem para kazanacaksınız. Yerinizde olsam hemen katılırım. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım liseden elektrik teknisyeni olarak mezun oluyoruz ya yurt dışına giderken bir artı sağlar mı bize?
Zinederon dedi: Bir de üzerine para veriyorlarsa düşünmeyin bile. Hem işi öğreneceksiniz hem para kazanacaksınız. Yerinizde olsam hemen katılırım. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım liseden elektrik teknisyeni olarak mezun oluyoruz ya yurt dışına giderken bir artı sağlar mı bize?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #14 tongyabgukagan dedi: Peki bir şey soracağım liseden elektrik teknisyeni olarak mezun oluyoruz ya yurt dışına giderken bir artı sağlar mı bize? Genişletmek için tıkla... Giderken değil ama yurt dışına giderseniz ve mezun olduğunuz mesleği yapmak isterseniz işinize yarar. Son düzenleme: 27 Nisan 2022
tongyabgukagan dedi: Peki bir şey soracağım liseden elektrik teknisyeni olarak mezun oluyoruz ya yurt dışına giderken bir artı sağlar mı bize? Genişletmek için tıkla... Giderken değil ama yurt dışına giderseniz ve mezun olduğunuz mesleği yapmak isterseniz işinize yarar.
tongyabgukagan Hectopat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 125 27 Nisan 2022 #15 Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1372076 Giderken değil ama yurt dışına giderseniz ve mezun olduğunuz mesleği yapmak isterseniz işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Giderken neler işe yarar?
Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1372076 Giderken değil ama yurt dışına giderseniz ve mezun olduğunuz mesleği yapmak isterseniz işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Giderken neler işe yarar?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #16 tongyabgukagan dedi: Giderken neler işe yarar? Genişletmek için tıkla... Vize ve yabancı dil.