Okulun sistemine PCR testinin negatif çıkması düşüyor mu?

Yazabilir ne alaka ki bununla?

Sokak içinde ap açık alanda bu tarz cümleler sergilenmesi pek iyi bir şey değildir. Özgürlük başkalarını rahatsız etmeden istediğini yapmaktır ancak buradaki şeyden rahatsız olan yüzlerce binlerce insan var. Bu da özgürlüğün bile anlamını tam anlayaman bir kişinin iyi bir üniversite de olması demek.

Bunda özgürlük kısıtlayıcı bi şey yok başkası için herkesin kendi hayatı buna laf etmek anlamsız. Şakayla karışık eleştiri yapıyor ayrıca bizim milletin de fantezilerini de görüyoruz televizyonlarda kimse masum değil.

Gizli taşıyıcı diye bir durum var. COVID-19 olduğunuzu düşünmüyorsunuz. Ama gizli taşıyıcı olup herkese bulaşma durumu var. Halkımız ne zaman düşünceli olacak bilmiyorum.

Kimse masum eğil ancak başkalarını nrahatsız olacağı bir şeyi sokaka ortasında yapmak-söylemek de uygun değil. Ayrıca televizyon izlemiyorum son zamanlarda. Çok saçma şeyler yayınlanıyor.

Konu dağılmasın kapatalım hocam.

Yok bunda bence bi sıkıntı yok kelepçeyi öğrenciye takmaya çalışan zihniyeti sorgulamak lazım.
Kendi örümcek beyinlerine uymayan her fikir sahibine terörist deniyor sıkıntı orada.

Testin olup çıkması en fazla 1 2 gün sürüyor neden yaptırmak istemiyorsan anlamadım? Riske atmaktansa olmak çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…