Okulun son haftası yoklama alınır mı?

gokdeniz23

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşan karne günüyle birlikte, yoklama hakkında bir merakım var son hafta okula gitmemeyi düşündüğüm için okulun son haftasında yoklama alınır mı? Genellikle bir önceki senelerde alınmıyordu bu senede alınmaz sanırım.

Karneler genellikle Çarşamba günü basılıyor o günden sonra yoklama alınmıyor diye biliyorum.

Ben geçen sene alınıyor diye gitmiştim fakat okulda 50 kişi falan var dı ve normalde bir sınıf sayısı bu çok az kişi varsa alınmaz.

okula bağlı ama son hafta yok yazılsanız bile silerler hocam

Sizin hocaların keyfine bağlı bazen yazarlar bazen yazmazlar.

e okul kapandığı için yoklama yazılmaz boşuna gelmiş olursun yani ders işlenmiyor

Yoklama alınır, yoklama alınmaz diye birşey söylemek suçtur bunu müdür idarede söyleyemez. Yoklama alınır idare bunu uygular uygulamaz ona kalmış bir iş. Karne basma işi de notlar girildikten sonra e okul sistemi idare tarafından sonlandırılır o süreden sonra yoklama girişi de olmaz. Tamamen idarenize bağlı bir durum.

e okul kapandığı için yoklama yazılmaz boşuna gelmiş olursun yani ders işlenmiyor
Siz yanlış biliyorsunuz sanırım salı günü kapanıyor ama sadece öğretmenlere idareye falan açık oluyor müdür yardımcısı ve müdüre açık olur.

Pazartesi salı alınır çarşambadan sonra gitmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…