4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Okulum tarafından valiliğe ders süresinin 30 dakikaya düşürülmesi hakkında bir dilekçe yazıldı. Sonuç ne zaman belli olur ve kabul edilir mi? Böyle yazınca nereden bilelim falan diyeceksiniz ama yaşamış olan varsa diye soruyorum.
Merhaba arkadaşlar. Okulum tarafından valiliğe ders süresinin 30 dakikaya düşürülmesi hakkında bir dilekçe yazıldı. Sonuç ne zaman belli olur ve kabul edilir mi? Böyle yazınca nereden bilelim falan diyeceksiniz ama yaşamış olan varsa diye soruyorum.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.783 Makaleler 2 Çözümler 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Kabul edilmesine imkan yok hocam maalesef.
4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Yutka46 dedi: Kabul edilmesine imkan yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam düşürülmek istenmesinin bir sebebi var yine de olmaz mı?
Yutka46 dedi: Kabul edilmesine imkan yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam düşürülmek istenmesinin bir sebebi var yine de olmaz mı?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.673 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #4 4ndre dedi: Hocam düşürülmesinin bir sebebi var yine de olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sebep hocam?
4ndre dedi: Hocam düşürülmesinin bir sebebi var yine de olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sebep hocam?
4ndre Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 LuisB4y dedi: Nasıl bir sebep hocam? Genişletmek için tıkla... Yani tam anlayamadım ama meslek lisesindeyim MESEM öğrencileri geç çıktığı için gibisinden bir şey dediler.
LuisB4y dedi: Nasıl bir sebep hocam? Genişletmek için tıkla... Yani tam anlayamadım ama meslek lisesindeyim MESEM öğrencileri geç çıktığı için gibisinden bir şey dediler.
maraushi Kilopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.755 Makaleler 19 Çözümler 28 9 Şubat 2025 #6 4ndre dedi: Yani tam anlayamadım ama meslek lisesindeyim MESEM öğrencileri geç çıktığı için gibisinden bir şey dediler. Genişletmek için tıkla... Tüm meslek liselerinde öğrenciler geç cikiyor hocam kabul edilmez gibi.
4ndre dedi: Yani tam anlayamadım ama meslek lisesindeyim MESEM öğrencileri geç çıktığı için gibisinden bir şey dediler. Genişletmek için tıkla... Tüm meslek liselerinde öğrenciler geç cikiyor hocam kabul edilmez gibi.