Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ekim 2020 #1 Konumuz yukarıdaki gibidir. Kısa açıklama olarak, 550mb/500mb olan SSD'm şu an 400mb/302mb olarak çalışmakta.
Konumuz yukarıdaki gibidir. Kısa açıklama olarak, 550mb/500mb olan SSD'm şu an 400mb/302mb olarak çalışmakta.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 10 Ekim 2020 #2 Veriler yedeklenip "Secure Erase" yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Veriler yedeklenip "Secure Erase" yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #3 Nereden aldınız? HDD Sentinel, HD Tune, CrystalDiskInfo gibi programlarla test yaptınız mı? SSD'nin modeli nedir? Artı 0 Eksi
Nereden aldınız? HDD Sentinel, HD Tune, CrystalDiskInfo gibi programlarla test yaptınız mı? SSD'nin modeli nedir?
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ekim 2020 #4 f3turan dedi: Nereden aldınız? HDD sentinel, HD Tune, CrystalDiskInfo gibi programlarla test yaptınız mı? SSD'nin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo'dan test yaptım. Vatan Bilgisayar'dan, Toshiba marka SATA 250GB SSD. The Anorak dedi: Veriler yedeklenip "Secure Erase" yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok zahmetli bir iş gibi gözüküyor o kadar zamanım yok. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: Nereden aldınız? HDD sentinel, HD Tune, CrystalDiskInfo gibi programlarla test yaptınız mı? SSD'nin modeli nedir? Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo'dan test yaptım. Vatan Bilgisayar'dan, Toshiba marka SATA 250GB SSD. The Anorak dedi: Veriler yedeklenip "Secure Erase" yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok zahmetli bir iş gibi gözüküyor o kadar zamanım yok.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #5 Herixa dedi: CrystalDiskInfo'dan test yaptım. Vatan Bilgisayar'dan, Toshiba marka SATA 250GB SSD. Çok zahmetli bir iş gibi gözüküyor o kadar zamanım yok. Genişletmek için tıkla... TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Eğer aldığınız ürün bu ise haberiniz olsun. Kronik sorunlu bir seri. OCZ serisi kronik sorunlu. Ayrıca sorununuzun çözülmesini istemiyor musunuz? Adam burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Siz diyorsunuz ki "çok zahmetli iş". Artı 0 Eksi
Herixa dedi: CrystalDiskInfo'dan test yaptım. Vatan Bilgisayar'dan, Toshiba marka SATA 250GB SSD. Çok zahmetli bir iş gibi gözüküyor o kadar zamanım yok. Genişletmek için tıkla... TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Eğer aldığınız ürün bu ise haberiniz olsun. Kronik sorunlu bir seri. OCZ serisi kronik sorunlu. Ayrıca sorununuzun çözülmesini istemiyor musunuz? Adam burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Siz diyorsunuz ki "çok zahmetli iş".
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ekim 2020 #6 f3turan dedi: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Eğer aldığınız ürün bu ise haberiniz olsun. Kronik sorunlu bir seri. OCZ serisi kronik sorunlu. Ayrıca sorununuzun çözülmesini istemiyor musunuz? Adam burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Siz diyorsunuz ki "çok zahmetli iş". Genişletmek için tıkla... Elimde olan SSD evet o, çok zahmetli işten kastım başka yöntem varsa benim için daha iyi olur demek istediğimden kaynaklı. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TOSHIBA OCZ 240GB TR200 Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Eğer aldığınız ürün bu ise haberiniz olsun. Kronik sorunlu bir seri. OCZ serisi kronik sorunlu. Ayrıca sorununuzun çözülmesini istemiyor musunuz? Adam burada size yardımcı olmaya çalışıyor. Siz diyorsunuz ki "çok zahmetli iş". Genişletmek için tıkla... Elimde olan SSD evet o, çok zahmetli işten kastım başka yöntem varsa benim için daha iyi olur demek istediğimden kaynaklı.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #7 Herixa dedi: Elimde olan SSD evet o, çok zahmetli işten kastım başka yöntem varsa benim için daha iyi olur demek istediğimden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... İade süresi geçti mi bilmiyorum. Geçmediyse iade edin. Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Elimde olan SSD evet o, çok zahmetli işten kastım başka yöntem varsa benim için daha iyi olur demek istediğimden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... İade süresi geçti mi bilmiyorum. Geçmediyse iade edin.
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 10 Ekim 2020 #8 f3turan dedi: İade süresi geçti mi bilmiyorum. Geçmediyse iade edin. Genişletmek için tıkla... 1,5 yıla yakın oldu. Arkadaşın attığı videoya biraz kafa yoracağım teşekkürler. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: İade süresi geçti mi bilmiyorum. Geçmediyse iade edin. Genişletmek için tıkla... 1,5 yıla yakın oldu. Arkadaşın attığı videoya biraz kafa yoracağım teşekkürler.