Sydron Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Merhaba, okuma yazma hızı yüksek bir flash bellek arıyorum. Düğün fotoğrafları için kullanacağım. 64 GB bana yeterli olacak ama duruma göre hafıza kapasitesi daha büyük veya küçük alabilirim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Merhaba, okuma yazma hızı yüksek bir flash bellek arıyorum. Düğün fotoğrafları için kullanacağım. 64 GB bana yeterli olacak ama duruma göre hafıza kapasitesi daha büyük veya küçük alabilirim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.
clarkent Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Verbatin güzel uygun fiyatli olsun diyorsan olabilir sonra Toshiba var SanDisk'te kullandim web tasarimi yaparken guzel gidiyordu okuma yazmasida iyi.
Verbatin güzel uygun fiyatli olsun diyorsan olabilir sonra Toshiba var SanDisk'te kullandim web tasarimi yaparken guzel gidiyordu okuma yazmasida iyi.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 10 Ağustos 2022 #3 Sydron dedi: Merhaba, okuma yazma hızı yüksek bir flash bellek arıyorum. Düğün fotoğrafları için kullanacağım. 64 GB bana yeterli olacak ama duruma göre hafıza kapasitesi daha büyük veya küçük alabilirim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
Sydron dedi: Merhaba, okuma yazma hızı yüksek bir flash bellek arıyorum. Düğün fotoğrafları için kullanacağım. 64 GB bana yeterli olacak ama duruma göre hafıza kapasitesi daha büyük veya küçük alabilirim. Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir?
aszx Picopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #4 https://www.hepsiburada.com/kingston-dtx128gb-usb-32-data-traveler-exodia-gen-1-flash-disk-siyah---sari-p-HBCV00000UGWFA?magaza=atmosferelektronik&url_src=and-product-detail
https://www.hepsiburada.com/kingston-dtx128gb-usb-32-data-traveler-exodia-gen-1-flash-disk-siyah---sari-p-HBCV00000UGWFA?magaza=atmosferelektronik&url_src=and-product-detail