Saatlerce düşündüm ve beynim iflas etti, okumak için önce bir bölüm seçmeye ihtiyacım var ama hiçbir üniversite bölümünü beğenmiyorum. Beğenmemem yetmezmiş gibi dersleri sıfır olan biriyim, beğeneceğim bölümler hep cerrahlık, doktorluk, avukatlık gibi şeylerden geçiyor. Zaten pek olası değil, ders çalışmayı sevmiyorum ve anlamakta zorlanıyorum yani ortalama bir üniversite bölümünü anca kazanabilirim. Ben şimdi tüm zamanımı riske atıp derslere çalışmaya başlayım ve yıllarca üniversite okuyup aileme yük mü olayım? Yoksa kuryelik, garsonluk, müşteri hizmetleri, freelancer işler, prodüktörlük, logo tasarımı, yazılım gibi şeylerde üniversite okumayacak şekilde kendimi mi geliştireyim? Dediğim gibi derslere kafam basmıyor, en azından üst seviye bölümleri kazanamam, dandik ortalama bir şey tuttururum. Onun yerine prodüktör, logo tasarımı, yazılım gibi şeylerde bölüm okumadan kendimi geliştirip gelir yapmaya başlasam nasıl olur? Kırklarıma kadar para biriktirip kredi çekip kendime işletme açarım veya yurt dışına kaçmış olurum. Hayat toz pembe geliyor bazen bana ama ihtimal var gibi, hangi yolu izleyeyim?