ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #21 484873 dedi: Üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bazıları umursamıyor sıralamayı okuduğum bölüm 280 binde filandı şu anki bölüm 120 binlerde. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ama birkaç sorum olacaktı iletişim adersi bırakabilir misiniz email sosyal medya vs.
484873 dedi: Üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bazıları umursamıyor sıralamayı okuduğum bölüm 280 binde filandı şu anki bölüm 120 binlerde. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ama birkaç sorum olacaktı iletişim adersi bırakabilir misiniz email sosyal medya vs.
W Wenzlee Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #22 ElonMuskk dedi: Hocam hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ama birkaç sorum olacaktı iletişim adersi bırakabilir misiniz email sosyal medya vs. Genişletmek için tıkla... e-mail atabilirsiniz. wenzlee1@gmail.com Son düzenleme: 5 Temmuz 2025
ElonMuskk dedi: Hocam hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın ama birkaç sorum olacaktı iletişim adersi bırakabilir misiniz email sosyal medya vs. Genişletmek için tıkla... e-mail atabilirsiniz. wenzlee1@gmail.com
Z zzzzz1212 Yoctopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2025 #23 Durum nedir? YKS ile geçişin oldu mu?