Okurken nasıl bir işte çalışabilirim?

Kumar dediğim iddia.

Bahşiş durumu emin ol çok değişkenlik gösteriyor, Almanlar çok bahşiş veriyor (euro) günde 10 euro alsa bile, Ama bunu ala bilmesi için Almancası ve sempatik olması gerekli.

Aslında ne desek boş çünkü arkadaşı bilmiyoruz belki bir mesleği vardır, Benim mesleğim var başka bir şehre gittiğim zaman sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.

10k alsam dahi kirayı dahi bölüşüp 2500 versem, faturaları bölüşüp 500 versem, ulaşıma 750 versem, hattıma 150 versem, gıdaya 1000 versem, kıyafete 500 versem, sigara/alkol içmesem zaten geriye ne kalıyor ki 2500+500+750+150+1000+500= 5400

Neyin hayali varda neyin hayalini kısıtlıyorsun zaten 2500 dolar hayal mi dostum? Kafan nası çalışıyor senin ? Yılda 2500 dolar köşeye atmaya da hayal diyorsak yaşamayalım hiç hacı.

Bu durumda.

Gıda, Kıyafet, Fatura gibi şeylerden kısmalısınız ya da daha fazla kazanmalısınız pek seçenek yok.

evet gerçekten 2500 dolar büyük bir para değil fakat öğrenci olarak toplanması kolayda bir para değil, Ama bir şekilde toplana bilir ayrıca neden 2500 dolar ?

Bu durumda.

Gıda, Kıyafet, Fatura gibi şeylerden kısmalısınız ya da daha fazla kazanmalısınız pek seçenek yok.
Dostum simit olmuş 5 lira. Su olmuş 3 lira. Günde 3 simit yanında 3 su içsem zaten (5x3)+(3x3)=24 lira Aya vurunca 24x30=720 tl yapıyor Kıyafet zaten ihtiyacım olduğunda alabileceğim bir şey. Ayakkabım gitse ayakkabı alsam 1-2k falan gidiyor zaten bunu da yıla vurunca ortalama ayda 500 falan yapıyor. O yüzden 500 yaptm aylık kıyafet giderini.

evet gerçekten 2500 dolar büyük bir para değil fakat öğrenci olarak toplanması kolayda bir para değil, Ama bir şekilde toplana bilir ayrıca neden 2500 dolar ?

Dostum 2500 dolar geleceğime bütçe ayırabilmek için.

Telefonunu göster

Hocam aile durumunuzu bilmiyorum ama sanırım benim ki gibi destek vermeyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…