G gohan12 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 AUZEF'de web tasarım ve kodlama bölümünde okuyorum, askerlik e-Devlet'te yoklama dönemi olarak gözüküyor. Tecil yapabilir miyim ya da okul yapacak mı? Yaşım 19.
AUZEF'de web tasarım ve kodlama bölümünde okuyorum, askerlik e-Devlet'te yoklama dönemi olarak gözüküyor. Tecil yapabilir miyim ya da okul yapacak mı? Yaşım 19.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 4 Ekim 2024 #2 AUZEF nedir açıklarsan ona göre yardımcı olabilirim.
G gohan12 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: AUZEF nedir açıklarsan ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
hogwartscanavarı dedi: AUZEF nedir açıklarsan ona göre yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 4 Ekim 2024 #4 gohan12 dedi: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Genişletmek için tıkla... Evet anladım, normal AÖF o zaman. AÖF öğrenci belgeni alıp, askerlik şubesine götürürsen orada erteletebilirsin. 5 dakikalık iş. Okul yapmazsa sen kendin yapacaksın.
gohan12 dedi: İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Genişletmek için tıkla... Evet anladım, normal AÖF o zaman. AÖF öğrenci belgeni alıp, askerlik şubesine götürürsen orada erteletebilirsin. 5 dakikalık iş. Okul yapmazsa sen kendin yapacaksın.
G gohan12 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #5 hogwartscanavarı dedi: Evet anladım, normal AÖF o zaman. AÖF öğrenci belgeni alıp, askerlik şubesine götürürsen orada erteletebilirsin. 5 dakikalık iş. Okul yapmazsa sen kendin yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Kolaymış o zaman, şuan yıl başına kadar süresi var okulu beklerim yapmazlarsa giderim 1 ay falan sonra.
hogwartscanavarı dedi: Evet anladım, normal AÖF o zaman. AÖF öğrenci belgeni alıp, askerlik şubesine götürürsen orada erteletebilirsin. 5 dakikalık iş. Okul yapmazsa sen kendin yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Kolaymış o zaman, şuan yıl başına kadar süresi var okulu beklerim yapmazlarsa giderim 1 ay falan sonra.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 4 Ekim 2024 #6 gohan12 dedi: Kolaymış o zaman, şuan yıl başına kadar süresi var okulu beklerim yapmazlarsa giderim 1 ay falan sonra. Genişletmek için tıkla... Aynen kolay. Okul yapmazsa gidersin zaten tecil ettirme hakkın var. Bazen okul yapmıyor sen kendin yapıyorsun.
gohan12 dedi: Kolaymış o zaman, şuan yıl başına kadar süresi var okulu beklerim yapmazlarsa giderim 1 ay falan sonra. Genişletmek için tıkla... Aynen kolay. Okul yapmazsa gidersin zaten tecil ettirme hakkın var. Bazen okul yapmıyor sen kendin yapıyorsun.
G gohan12 Centipat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #7 hogwartscanavarı dedi: Aynen kolay. Okul yapmazsa gidersin zaten tecil ettirme hakkın var. Bazen okul yapmıyor sen kendin yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki tecil ettirirken okul icin mi yapicaklar yoksa o haktan mı?
hogwartscanavarı dedi: Aynen kolay. Okul yapmazsa gidersin zaten tecil ettirme hakkın var. Bazen okul yapmıyor sen kendin yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Peki tecil ettirirken okul icin mi yapicaklar yoksa o haktan mı?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 4 Ekim 2024 #8 gohan12 dedi: Peki tecil ettirirken okul icin mi yapicaklar yoksa o haktan mı? Genişletmek için tıkla... Okul okuduğun için tecil yapacaklar.
gohan12 dedi: Peki tecil ettirirken okul icin mi yapicaklar yoksa o haktan mı? Genişletmek için tıkla... Okul okuduğun için tecil yapacaklar.