kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.147 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2022 #1 Merhaba, OKX'i kullanacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum. Size sormak istedim, sizce güvenilir mi?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ağustos 2022 #2 kaane dedi: Merhaba, OKX'i kullanacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum. Size sormak istedim, sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Para yatmama sorunu yaşayanlar varmış, aynı zamanda Müşteri Temsilcisi yerine bot koymuşlar. Pek güvenilir gelmedi açıkçası.
kaane dedi: Merhaba, OKX'i kullanacağım fakat güvenilir mi bilmiyorum. Size sormak istedim, sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Para yatmama sorunu yaşayanlar varmış, aynı zamanda Müşteri Temsilcisi yerine bot koymuşlar. Pek güvenilir gelmedi açıkçası.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.147 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2022 #3 379401 dedi: Para yatmama sorunu yaşayanlar varmış, aynı zamanda Müşteri Temsilcisi yerine bot koymuşlar. Pek güvenilir gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelir mi? Sadece yatırıp işlem yapıp parayı geri çekeceğim.
379401 dedi: Para yatmama sorunu yaşayanlar varmış, aynı zamanda Müşteri Temsilcisi yerine bot koymuşlar. Pek güvenilir gelmedi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelir mi? Sadece yatırıp işlem yapıp parayı geri çekeceğim.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ağustos 2022 #4 kaane dedi: Denemekten zarar gelir mi? Sadece yatırıp işlem yapıp parayı geri çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorumluluğu üstüme alamam. İsterseniz deneyin size kalmış.
kaane dedi: Denemekten zarar gelir mi? Sadece yatırıp işlem yapıp parayı geri çekeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben bu sorumluluğu üstüme alamam. İsterseniz deneyin size kalmış.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.147 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2022 #5 379401 dedi: Ben bu sorumluluğu üstüme alamam. İsterseniz deneyin size kalmış. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım.
379401 dedi: Ben bu sorumluluğu üstüme alamam. İsterseniz deneyin size kalmış. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Ağustos 2022 #6 kaane dedi: Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam kullanmazdım. kaane dedi: Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Ama Kripto Borsası bakıyorsanız, Binance öneririm.
kaane dedi: Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Ben olsam kullanmazdım. kaane dedi: Sorumluluk alın demedim ki hocam Siz olsanız kullanır mıydınız? onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Ama Kripto Borsası bakıyorsanız, Binance öneririm.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.147 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ağustos 2022 #7 379401 dedi: Ama Kripto Borsası bakıyorsanız, Binance öneririm. Genişletmek için tıkla... Siteyle ilgili bir kampanya gördüm ve ona katılmak için aslında hesap açmıştım. Para yatırıp yatırmamak kısmında kararsız kaldım. 379401 dedi: Ben olsam kullanmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam o riski aldım. Yatırım ve çekim işlemim tamamen başarılı bir şekilde gerçekleşti.
379401 dedi: Ama Kripto Borsası bakıyorsanız, Binance öneririm. Genişletmek için tıkla... Siteyle ilgili bir kampanya gördüm ve ona katılmak için aslında hesap açmıştım. Para yatırıp yatırmamak kısmında kararsız kaldım. 379401 dedi: Ben olsam kullanmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam o riski aldım. Yatırım ve çekim işlemim tamamen başarılı bir şekilde gerçekleşti.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 1 Eylül 2022 #8 Arkadaşlar güvenebileceğiniz borsalar, OKX,Bikex,Binance,Kucoin,Crypto.com,wooX ben bunları aktif olarak kullanıyorum.
Arkadaşlar güvenebileceğiniz borsalar, OKX,Bikex,Binance,Kucoin,Crypto.com,wooX ben bunları aktif olarak kullanıyorum.