Çok teoriye kaçıcak ama okyanusların uzaydan daha korkutucu olduğunu düşünüyorum, Nasa'nın bile orayı araştırmayı bırakıp uzaya dönmesinde birşeyler var bence.
Çok teoriye kaçacak ama okyanusların uzaydan daha korkutucu olduğunu düşünüyorum, NASA'nın bile orayı araştırmayı bırakıp uzaya dönmesinde bir şeyler var bence.
Devasa yaratıkların ve özellikle megalodonun olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal karanlığa ve basınca adapte olmuş küçük ve orta boyutlu balıklardan ibaret. Okyanusdaki tehlikenin çok büyük kısmı orta tabakada diye biliyorum. En derinlerde sanıldığı kadar tehlikeli canlılar yok sanırım.
O kadar kolay çıkacaklarını sanmam yıllar süren bi süreç olur bu, sonuçta insanlarında (hatırladığım kadarıyla) kökü su dan karaya çıkan canlılardan gelme.
Devasa yaratıkların ve özellikle megalodonun olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal karanlığa ve basınca adapte olmuş küçük ve orta boyutlu balıklardan ibaret. Okyanusdaki tehlikenin çok büyük kısmı orta tabakada diye biliyorum. En derinlerde sanıldığı kadar tehlikeli canlılar yok sanırım.