Olabildiğince sessiz klavye önerisi

Bütçe
3000

etehan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. 3 yıldır blue switch kullanıyorum (game Power sabre) ve artık başımı şişirmeye başladı bu switch sesi. Ben de bu yüzden blue switch klavyeden daha sessiz bir klavye arıyorum. TKL veya tam boy klavye istiyorum fark etmez ikisi de olabilir. Bütçem maksimum 3K. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
AULA87A tasarım olarak da çok hoşuma gitti hocam onu almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Rica ederim, ayrıca nasıl olduğunu bilmiyorum ama alu87a da manyetik switch klavyelerde olan snap tap özelliği de mevcut. O yüzden aldıktan sonra bu özellik ve kalan özellikleri hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

Aula87a tasarım olarak da çok hoşuma gitti hocam onu almayı düşünüyorum. Teşekkür eder.

Aula87a tasarım olarak da çok hoşuma gitti hocam onu almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Hocam Aula F87 aldım. Uygulamada renkleri özellestireyim derken bir anda dondu ve iade ettim. Beni dinlerseniz auladansa VGN87'dir yakın çevremde kullanan çok ve sıkıntı yaşayan görmedim.

Rica ederim, ayrıca nasıl olduğunu bilmiyorum ama alu87a da manyetik switch klavyelerde olan snap tap özelliği de mevcut. O yüzden aldıktan sonra bu özellik ve kalan özellikleri hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)
Klavyeyi aldığımda paylaşacağım. Tekrardan teşekkür ederim.
Hocam Aula F87 aldım. Uygulamada renkleri özellestireyim derken bir anda dondu ve iade ettim. Beni dinlerseniz auladansa VGN87'dir yakın çevremde kullanan çok ve sıkıntı yaşayan görmedim.
Tasarım olarak alu daha çok bana hitap ediyordu hocam ama bu yaşadığınız problem sık yaşanan bi problem mi acaba? Ona göre bi karar değişikliğine gideyim.

Bu arada yanlış yazıyomuşum 1 saattir 😄 ALU87A'dan bahsediyordum. Düzelttim şimdi.

Son düzenleme:
Klavyeyi aldığımda paylaşacağım. Tekrardan teşekkür ederim.

Tasarım olarak alu daha çok bana hitap ediyordu hocam ama bu yaşadığınız problem sık yaşanan bir problem mi acaba? Ona göre bir karar değişikliğine gideyim.

Bu arada yanlış yazıyormuşum 1 saattir 😄 alu87A'dan bahsediyordum. Düzelttim şimdi.

Hocam piyango bana vurdu galiba,

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı