Olabildiğince zor matematik problem kitabı tavsiyesi

ArhanYılmaz

Hectopat
Bende kolay ve orta seviye problem kitapları var. Onları bitirince artık zor seviyeye geçmeyi düşünüyorum. O yüzden bana şu an piyasada bulunan en zor problem kitabını tavsiye edebilir misiniz? Olabildiğince zor istiyorum çünkü ÖSYM'nin ne yapacağı belli olmuyor. O yüzden her türlü ihtimale kendimi alıştırıyorum.

Bende kolay ve orta seviye problem kitapları var. Onları bitirince artık zor seviyeye geçmeyi düşünüyorum. O yüzden bana şu an piyasada bulunan en zor problem kitabını tavsiye edebilir misiniz? Olabildiğince zor istiyorum çünkü ÖSYM'nin ne yapacağı belli olmuyor. O yüzden her türlü ihtimale kendimi alıştırıyorum.

Orijinal alabilirsin ÖSYM'ye hazırlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Barış çelenk.

1.Antrenman Yayınları Hiç Problem Değil (kolay)
2.Bilgi Sarmal Problemler (orta)
3.Apotemi Problemler (zor)
Ben böyle gidiyorum zor olarak en son apotemi çözeceğim. Apotemi önerebilirim.

2022 yks de total 80 mat neti yapmış biri olarak
apotemi
kafa dengi challenger
matematik vadisi alparslan hoca
deneme depoau problem denemeleri

bakabilirsin ama unutma ki tyt problemi asıl halletmenin yolu tyt mt denemesi çözmekle olur.sadece problem kitabı çözmen süre sorununu çözmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı