Hocam Almanya 1945'ten beridir güçlenmesi engellenen ve güçlenemeyen bir ülke kısa sürede çok güçleneceğini sanmıyorum askeri olarak artık onlar işgal işini bırakmıştır ders alıp ama belli olmaz
Rusya Çin Hindistan Kuzey Kore İran Hindistan ile arası kötü ama şangay birliğinde olduğu için Pakistan da destek sağlar diğer tarafta ABD, Avrupa, İsrail ABD'nin Avrupa'ya askeri olarak yardım sağlamayacağını düşünüyorum Türkiye yine tarafsızlık politikasını uygular ama arka planda ABD'ye yakın olur NATO'da olduğu için. Rusya sonra durumu fark edim Türkiye ile arasını bozadabilir devamı Allah kerim.
Türkiye biraz ortada bir politikada ama belli olmaz savaş çıkarsa büyük ihtimalle bazı NATO ve NATO destekli ülkeler ve örgütler Türkiye'ye karşı olacaktır
Hocam Almanya 1945'ten beridir güçlenmesi engellenen ve güçlenemeyen bir ülke kısa sürede çok güçleneceğini sanmıyorum askeri olarak artık onlar işgal işini bırakmıştır ders alıp ama belli olmaz
Hocam elbette engelleniyor lakin Amerika bu duruma sessiz kalmayıp muhtemelen askeri mühimmat yardımı yapabilir. Ama dediğim gibi olsası durumda polonya’yı işgal için hazırlık yapabilir.