Bjorn Ironside Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #11 zephyrushlmes dedi: Heimdall'ı öldürmesi için patlayan bir mızrak. Heimmdal mızrağın patladığını bilmediği için o hamlesini tahmin edemiyordu ona karşı kullandı. Ama kratos gerçek güç ve hızını kullansa mızraksızda Heimdall'ı yamultur bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
zephyrushlmes dedi: Heimdall'ı öldürmesi için patlayan bir mızrak. Heimmdal mızrağın patladığını bilmediği için o hamlesini tahmin edemiyordu ona karşı kullandı. Ama kratos gerçek güç ve hızını kullansa mızraksızda Heimdall'ı yamultur bence. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
zephyrushlmes Femtopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #12 The Fallen Angel dedi: Yaşlı Kratos kendini tutuyor, genç hali gibi öfke kussa ikisini de patates eder. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
The Fallen Angel dedi: Yaşlı Kratos kendini tutuyor, genç hali gibi öfke kussa ikisini de patates eder. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 The Fallen Angel dedi: Yaşlı kratos kendini tutuyor, genç hali gibi öfke kussa ikisini de patates eder. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum yaşlı kratos ifade verip tanık korumaya geçen mafyalar gibi en son olymposu yok etmemiş gibi takılıyor.
The Fallen Angel dedi: Yaşlı kratos kendini tutuyor, genç hali gibi öfke kussa ikisini de patates eder. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum yaşlı kratos ifade verip tanık korumaya geçen mafyalar gibi en son olymposu yok etmemiş gibi takılıyor.