Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum nedir bu tam olarak bulamadım. Nasıl çözülür? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 USB ses donanımı kullanıyor musunuz? Bununla ilgili hata gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Yener K. dedi: USB ses donanımı kullanıyor musunuz? Bununla ilgili hata gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet HyperX Cloud 2 aldıktan sonra oldu yani kullanmaya başladıktan sonra. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: USB ses donanımı kullanıyor musunuz? Bununla ilgili hata gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet HyperX Cloud 2 aldıktan sonra oldu yani kullanmaya başladıktan sonra.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 Sürücüsünü kurabilirsiniz. Kurulu ise USB 2.0 ile deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Yener K. dedi: Sürücüsünü kurabilirsiniz. Kurulu ise USB 2.0 ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Sürücüsünü kurabilirsiniz. Kurulu ise USB 2.0 ile deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #6 Onurfa dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place www.hyperxgaming.com Bu sürücüyü kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Onurfa dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place www.hyperxgaming.com Bu sürücüyü kurabilirsiniz.
KS KS Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #7 InternetciMen dedi: HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place www.hyperxgaming.com Bu sürücüyü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu kurdum Karnel Power hatası aldım. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: HyperX Product Knowledge Portal Find HyperX firmware updates, manuals, software support, compatibility info, troubleshooting tips, and product FAQs - all in one place www.hyperxgaming.com Bu sürücüyü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu kurdum Karnel Power hatası aldım.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #8 Onurfa dedi: Bunu kurdum karnel Power hatası aldım. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası mı? Artı 0 Eksi
KS KS Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #9 InternetciMen dedi: Mavi ekran hatası mı? Genişletmek için tıkla... Hayır durduk yere PC reset atıyor. Karnel Power yazıyor. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Mavi ekran hatası mı? Genişletmek için tıkla... Hayır durduk yere PC reset atıyor. Karnel Power yazıyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Haziran 2021 #10 Onurfa dedi: Hayır durduk yere PC reset atıyor. Karnel Power yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kulaklığı çıkarın. Benim çok bilgim yok fakat @Yener K. hoca yardım eder. Artı 0 Eksi
Onurfa dedi: Hayır durduk yere PC reset atıyor. Karnel Power yazıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kulaklığı çıkarın. Benim çok bilgim yok fakat @Yener K. hoca yardım eder.