ogzhnsrnkn Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Anakart Asus b550mk İşlemci amd ryzen 5 5600x Merhaba, olay görüntüleyicide çok fazla hata var hatta komple hata dolu. Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri olay.jpg 315,4 KB · Görüntüleme: 51 olay2.jpg 278,9 KB · Görüntüleme: 48
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 18 Şubat 2025 #2 İkisi de Nvidia hatası. Nvidia uygulamasını yeniden indirip yükleyin; düzelecektir büyük ihtimalle.
Emircan Halıcı Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 DDU kullanarak ekran kartı sürücülerinizi komple temizledikten sonra tekrardan kurulum yapmayı deneyin.
DDU kullanarak ekran kartı sürücülerinizi komple temizledikten sonra tekrardan kurulum yapmayı deneyin.
ogzhnsrnkn Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 Oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi
Emircan Halıcı Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 ogzhnsrnkn dedi: Oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin?
ogzhnsrnkn dedi: Oyunlarda mavi ekran hatası alıyorum bundan kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin?
ogzhnsrnkn Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 Emircan Halıcı dedi: Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... kontrol ettim orda bi sorun gözükmüyor
Emircan Halıcı dedi: Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... kontrol ettim orda bi sorun gözükmüyor
Emircan Halıcı Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 Emircan Halıcı dedi: Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü temizleyip kontrol ettiniz mi?
Emircan Halıcı dedi: Olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticinden kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü temizleyip kontrol ettiniz mi?
ogzhnsrnkn Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 Emircan Halıcı dedi: DDU ile sürücüyü temizleyip kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet kontrol ettim sorun yok gibi silip yükledim
Emircan Halıcı dedi: DDU ile sürücüyü temizleyip kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet kontrol ettim sorun yok gibi silip yükledim