Olay görüntüleyicisi driver hataları

Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
Bugün yine PC kendini reset atıp tekrar açtı bu olay olmadan önce Discord'da sesim gitmedi. Acaba ses driver ile ilgili mi? DDU ile silip temiz kurulum yaptım.
Daha öncesinde AMD ekran kartım vardı 580 ondan mı diye 1660 Super'e geçtim aynı. Daha sonra arkadaşım bilgisayar topladı onda da oldu Karnel hatası o araştırıp RAM frekansını 3600 3200'e çekince düzeldiğini söyledi, ben de R5 2600 AMD sitesine baktım 2933 yazıyordu yaptım 3-4 ay bir süre yapmadı. Daha sonra M.2 SSD alıp format attım. Ara ara yaptı en sonunda DDU ile silip ses kartını baştan kurdum. Yani başına gelmiş birisi var mı? Ben çözemedim insanın moralini bozuyor Olay görüntüleyicisinde başka hata var onları paylaşayım yine driver yazıyor. Realtek olabilir mi acaba? İnşallah anlatabilmişimdir yazımlar için kusura bakmayınız.

Dosya Ekleri

• 1.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.png
    140,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 3.png
    145,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 4.png
    136,7 KB · Görüntüleme: 83
Kernel Power hatası çoğunlukla PSU kaynaklı olabilir. Sürücü hataları da almışsınız. Chipset sürücülerini güncelleyip deneyin.
Redist paketlerininin de güncellerini indirin.
DISM aracını kullanarak sistemi onarmayı deneyin.

Hepsi güncel.

Anladım hocam. DISM aracını kullanarak deneyin. Temiz kurulum da yapmışsınız.

Kulaklığınızın sürücüsü mü var? Herhangi bir yazılımı varda kaldırıp tekrar sorunu gözlemleyin lütfen. Sorunun kaynağı kulaklık gibi.

Siteden indirdiğiniz bir sürücü var mı yani? Herhangi bir sürücü ya da kontrol yazılımı varsa kaldırın. Ek olarak kulaklığınızı farklı r USB girişine takın. Mümkünse direkt olarak anakarta bağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…