Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 5 Ocak 2022 #1 Merhabalar. Böyle hata alıyorum bazen. Az önce ekranım bir anlık karardı ve geri geldi. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar. Böyle hata alıyorum bazen. Az önce ekranım bir anlık karardı ve geri geldi. Yardımcı olabilir misiniz?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #2 NVIDIA ekran kartı sürücü hatası. Artı 0 Eksi
KS KS Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 5 Ocak 2022 #3 Atamyolundayız dedi: NVIDIA ekran kartı sürücü hatası. Genişletmek için tıkla... Peki yapmam gereken ne burada? Her gün her gün nvidia kaldırıp yüklemekten yoruldum bilgisayarımda mı hata var acaba yoksa sürücü mü hatalı? Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: NVIDIA ekran kartı sürücü hatası. Genişletmek için tıkla... Peki yapmam gereken ne burada? Her gün her gün nvidia kaldırıp yüklemekten yoruldum bilgisayarımda mı hata var acaba yoksa sürücü mü hatalı?