M Merutodesu Femtopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar olay görüntüleyicisinde aşağıdaki resimdeki uyarıyı alıyorum, bu ne anlama gelir ve çözümü nedir?
Arkadaşlar olay görüntüleyicisinde aşağıdaki resimdeki uyarıyı alıyorum, bu ne anlama gelir ve çözümü nedir?
VIRATS Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 Merutodesu dedi: Arkadaşlar olay görüntüleyicisinde aşağıdaki resimdeki uyarıyı alıyorum, bu ne anlama gelir ve çözümü nedir?Eki Görüntüle 1519519 Genişletmek için tıkla... Günde 50-60 adet alıyorum. Bir olumsuz etkisini görmedim. Nedeni Windows'un korsan olması olabilir. Emin değilim sadece tahmin Artı 0 Eksi
Merutodesu dedi: Arkadaşlar olay görüntüleyicisinde aşağıdaki resimdeki uyarıyı alıyorum, bu ne anlama gelir ve çözümü nedir?Eki Görüntüle 1519519 Genişletmek için tıkla... Günde 50-60 adet alıyorum. Bir olumsuz etkisini görmedim. Nedeni Windows'un korsan olması olabilir. Emin değilim sadece tahmin