Old money kombini nasıl yapılabilir?

KeremYlmz_51

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce Avva'da 1 alana 1 bedava kampanyası vardı oradaki polo yakayı denedim, hoşuma gitti internetten sipariş vermek istedim 300TL'ye görünce daha uyguna getireceğimi sandım :) Bugün kargom geldi oradaki polo yakayla bambaşka bir şey gelmişti. Bu fotoğraftaki pantolona nasıl bir üst uydurabilirim polo yakanın çeşitleri var sanırsam hangilerini alırsam güzel gözükür?

fbd2cc96-2332-4f40-9d9e-10298a5eab10.jpg

Lacivert klasik polo yaka alabilirsin veyahut da yine krem tonlarında gömlek olabilir. Gümüş aksesuarlarlada kombini tamamlayabilirsin. Bu arada pantolonu nereden aldınız? Bacak boyu uzun kusur? Uzun süredir bu tarz pantolon arıyorum ancak hepsi kısa geliyor boyum dolayısıyla.

Lacivert klasik polo yaka alabilirsin veyahut da yine krem tonlarında gömlek olabilir. Gümüş aksesuarlarlada kombini tamamlayabilirsin. Bu arada pantolonu nereden aldınız? Bacak boyu uzun kusur? Uzun süredir bu tarz pantolon arıyorum ancak hepsi kısa geliyor boyum dolayısıyla.

ablukaonline Baggy Fit KumaÅ Pantolon Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bu pantolonun lacivertini de aldım güzel ürün ileride bir rengini daha almayı düşünüyorum.

Tip olarak güzel kendimde bu tarz pantolon giyiyorum ancak son zamanlarda boy olarak uygun olanı bulamadığım için sormak istedim. Uzun insanlar için hiçbir şey yapılmıyor gibi.😀

Hocam lacivert rengini aldım hoşuma gittiği için istersen onun fotoğrafını atabilirim giydikten sonra.
Not boy: 177.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı