CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.731 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Normalde düz deodorant kullanıyorum fakat Old Spice markası çok önerilmiş. Stick ve jel sararma yapıyor mu vıcık vıcık yapıyor mu bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Normalde düz deodorant kullanıyorum fakat Old Spice markası çok önerilmiş. Stick ve jel sararma yapıyor mu vıcık vıcık yapıyor mu bilgisi olan var mı?
talhaceran Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 İyi bayağı hocam kullanılır şampuanı falan var bende mükemmel kokusu var.
emirkeykey Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 Alınır hocam piyasanın en iyisi.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.731 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 emirkeykey dedi: Alınır hocam piyasanın en iyisi. Genişletmek için tıkla... talhaceran dedi: İyi bayağı hocam kullanılır şampuanı falan var bende mükemmel kokusu var. Genişletmek için tıkla... Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi ?
emirkeykey dedi: Alınır hocam piyasanın en iyisi. Genişletmek için tıkla... talhaceran dedi: İyi bayağı hocam kullanılır şampuanı falan var bende mükemmel kokusu var. Genişletmek için tıkla... Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi ?
emirkeykey Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #5 CeoPotato dedi: Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Ben stick kullanıyorum jel hiç denemedim. CeoPotato dedi: Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi? Genişletmek için tıkla... Stickte de model olarak captain ile whitewater öneririm.
CeoPotato dedi: Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi? Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Ben stick kullanıyorum jel hiç denemedim. CeoPotato dedi: Sararma veya yapış yapış yapıyor mu bazılar öyle demiş çünkü. Stick mi önerirsiniz jel mi? Genişletmek için tıkla... Stickte de model olarak captain ile whitewater öneririm.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.731 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #6 emirkeykey dedi: Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Ben stick kullanıyorum jel hiç denemedim. Stickte de model olarak captain ile whitewater öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazonda whitewater bitmiş Captain ile Bearglove aldım teşekkürler.
emirkeykey dedi: Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Ben stick kullanıyorum jel hiç denemedim. Stickte de model olarak captain ile whitewater öneririm. Genişletmek için tıkla... Amazonda whitewater bitmiş Captain ile Bearglove aldım teşekkürler.
Woaax Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #7 Memmun musuniz