technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 11 2 Kasım 2024 #1 Bu fiyata alınabilecek kaliteli bir stick deodorant. Normal fiyatı 120 tl civarı. Aşağıdaki kampanyalarla daha da uyguna geliyor. Geçen yıldan beri kullanıyorum memnunum, yeniden aldım adetli olarak. 300 TL üzerine P&G ürünlerinde 100 TL para iadesi kampanyası var. P&G kampanya sayfası 500 TL üzerine ise sepette %10 indirimi var. Amazon.com.tr
Bu fiyata alınabilecek kaliteli bir stick deodorant. Normal fiyatı 120 tl civarı. Aşağıdaki kampanyalarla daha da uyguna geliyor. Geçen yıldan beri kullanıyorum memnunum, yeniden aldım adetli olarak. 300 TL üzerine P&G ürünlerinde 100 TL para iadesi kampanyası var. P&G kampanya sayfası 500 TL üzerine ise sepette %10 indirimi var. Amazon.com.tr
Apeironn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Bu da iyi ürün ama asıl bunu öneririm. Amazon.com.tr
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 11 2 Kasım 2024 #3 Apeironn dedi: Bu da iyi ürün ama asıl bunu öneririm. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şöyle kombo da mantıklı duruyor. 300 tl'ye 100 tl iadeyle 200 tl'ye 3 deodorant olmuş olur. 2 jel ve 1 stick olarak da tercih edilebilir.
Apeironn dedi: Bu da iyi ürün ama asıl bunu öneririm. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Şöyle kombo da mantıklı duruyor. 300 tl'ye 100 tl iadeyle 200 tl'ye 3 deodorant olmuş olur. 2 jel ve 1 stick olarak da tercih edilebilir.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 2 Kasım 2024 #4 Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne?
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Ben de jeli bilmiyorum hocam o nasıl oluyor?
meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Ben de jeli bilmiyorum hocam o nasıl oluyor?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.081 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #6 meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Biri terleme önleyici digeri koku önleyici hocam. En azindan ben öyle biliyorum. TylerDurden26 dedi: Ben de jeli bilmiyorum hocam o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Jel kıvamında terlemeyi engelliyor.
meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Biri terleme önleyici digeri koku önleyici hocam. En azindan ben öyle biliyorum. TylerDurden26 dedi: Ben de jeli bilmiyorum hocam o nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Jel kıvamında terlemeyi engelliyor.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 2 Kasım 2024 #7 Kalıcılık konusunda üstüne yok kesinlikle tavsiye ederim. Şu deodorantları kullanın artık anlamış değilim bizim milletin neden kullanmadığını. meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin detayı mevcut. Stick, jel versiyondan çok daha iyi.
Kalıcılık konusunda üstüne yok kesinlikle tavsiye ederim. Şu deodorantları kullanın artık anlamış değilim bizim milletin neden kullanmadığını. meakJK dedi: Jel olanının farklı versiyonunu kullanıyorum da bu stick olanın farkı ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin detayı mevcut. Stick, jel versiyondan çok daha iyi.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 2 Kasım 2024 #8 saygısızlık yapma dedi: Kalıcılık konusunda üstüne yok kesinlikle tavsiye ederim. Şu deodorantları kullanın artık anlamış değilim bizim milletin neden kullanmadığını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin detayı mevcut. Stick, jel versiyondan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Jel mi önerirsiniz, stick mi?
saygısızlık yapma dedi: Kalıcılık konusunda üstüne yok kesinlikle tavsiye ederim. Şu deodorantları kullanın artık anlamış değilim bizim milletin neden kullanmadığını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda hepsinin detayı mevcut. Stick, jel versiyondan çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Jel mi önerirsiniz, stick mi?
isra2002 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #9 Aslan Kedi dedi: Jel mi önerirsiniz, stick mi? Genişletmek için tıkla... 2'si farklı. Ben deodorant + stick aynı anda kullanıyorum. Deo terlemeyi önlüyor, stick'te kokuyu.
Aslan Kedi dedi: Jel mi önerirsiniz, stick mi? Genişletmek için tıkla... 2'si farklı. Ben deodorant + stick aynı anda kullanıyorum. Deo terlemeyi önlüyor, stick'te kokuyu.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 2 Kasım 2024 #10 Aslan Kedi dedi: Jel mi önerirsiniz, stick mi? Genişletmek için tıkla... Stick öneririm, jel yapışkanlık hissi bırakabiliyor fakat koku ve kalıcılığı kullanılan formülasyon sayesinde biraz daha iyi, çok büyük bir fark yok.
Aslan Kedi dedi: Jel mi önerirsiniz, stick mi? Genişletmek için tıkla... Stick öneririm, jel yapışkanlık hissi bırakabiliyor fakat koku ve kalıcılığı kullanılan formülasyon sayesinde biraz daha iyi, çok büyük bir fark yok.