Old Spice Stick deodorant: Captain vs Original

Önemli değil. Tarif ettiğin şeyi anladım. O zaman denemeye de gerek yok.
Yine de dönüp yazdığın için sağol.

Hocam merhaba bende odunsu (woody) tarzda seviyorum Old Spice markasına yeni geçeceğim kokularını bilmiyorum bana parfüm ile karışmayacak şekilde hangisini önerirsiniz.

Hocam merhaba bende odunsu (woody) tarzda seviyorum Old Spice markasına yeni geçeceğim kokularını bilmiyorum bana parfüm ile karışmayacak şekilde hangisini önerirsiniz.
Şu ana kadar kullandıklarımdan bahsedebilirim:
  • Wolfhorn : Naneli, şekerli gibi kokar. Fazla koku yayar. Odunsu parfümler için öneremem. Normal kullanımda da hoşuma gitmedi.
  • Bearglove : Portakal, narenciye ve elma karışımı ferah bir koku. Odunsu parfümlere uyabilir ama fazla koku yayar. Ayrıca koltuk altı için bu kokuyu yakıştırmadım.

• Nightpanther : Koyu tonda bir şey kokuyor. Tarif edemiyorum ama narenciye ve kako karışımı gibi diyeyim. Katı bir koku. Odunsu parfümlere uyum sağlar. Çok koku yaymaz.
  • Captain : Tıraş losyonu gibi kokuyor denilebilir. Odunsu parfümlere en çok yakıştırdığım koku budur. Ferah ve sade bir kokudur.

Ferah, sade ve ortalama bir koku istiyorsan Captain koyu tonda ama belirsiz (az yayılımlı) bir koku istiyorsan Nightpanther önerebilirim. İçeriklerine bakarak karar verebilirsin.

Teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…