Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Windows 11'e yükselttim. Eski Windows'u nasıl silebilirim?
Çözüm neXusTS 4 Mayıs 2024 Lava Catopuma dedi: Hayır yükselttim Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Depolama > Geçici Dosyalar bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yüklemesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez.
Lava Catopuma dedi: Hayır yükselttim Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Depolama > Geçici Dosyalar bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yüklemesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez.
qaimm Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 149 4 Mayıs 2024 #2 Lava Catopuma dedi: Windows 11'e yükselttim. Eski Windows'u nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini'nden bu bilgisayara gir yerel diskine çift tıkla orada old Windows dosyasını silebilirsin. Artı 0 Eksi
Lava Catopuma dedi: Windows 11'e yükselttim. Eski Windows'u nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini'nden bu bilgisayara gir yerel diskine çift tıkla orada old Windows dosyasını silebilirsin.
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 qaimm dedi: Dosya Gezgini'nden bu bilgisayara gir yerel diskine çift tıkla orada old Windows dosyasını silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki dosyalarım silinir mi? Artı 0 Eksi
qaimm dedi: Dosya Gezgini'nden bu bilgisayara gir yerel diskine çift tıkla orada old Windows dosyasını silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki dosyalarım silinir mi?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Mayıs 2024 #4 C'ye sağ tıkla, özelliklere tıkla, diski temizle, sistem dosyalarını temizle, hepsini seç ve Tamam'a tıkla. Artı 0 Eksi
C'ye sağ tıkla, özelliklere tıkla, diski temizle, sistem dosyalarını temizle, hepsini seç ve Tamam'a tıkla.
qaimm Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 149 4 Mayıs 2024 #5 Lava Catopuma dedi: Peki dosyalarım silinir mi? Genişletmek için tıkla... Formatlayarak mı döndün. Artı 0 Eksi
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #6 qaimm dedi: Formatlayarak mı döndün. Genişletmek için tıkla... Hayır yükselttim Artı 0 Eksi
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Mayıs 2024 #7 Windows arama yerine disk temizleme yazın ve eski orada yazıyor olacaktır eski sistem dosyaları gibi birşey. Onu silin. 517298 dedi: C'ye sağ tıkla, özelliklere tıkla, diski temizle, sistem dosyalarını temizle, hepsini seç ve Tamam'a tıkla. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de sağ tıklayıp özelliklerde diski temizle yok. Arama yerine direk yazınca çıkıyor ama. Artı 0 Eksi
Windows arama yerine disk temizleme yazın ve eski orada yazıyor olacaktır eski sistem dosyaları gibi birşey. Onu silin. 517298 dedi: C'ye sağ tıkla, özelliklere tıkla, diski temizle, sistem dosyalarını temizle, hepsini seç ve Tamam'a tıkla. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de sağ tıklayıp özelliklerde diski temizle yok. Arama yerine direk yazınca çıkıyor ama.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #8 Lava Catopuma dedi: Hayır yükselttim Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Depolama > Geçici Dosyalar bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yüklemesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez. Son düzenleme: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Lava Catopuma dedi: Hayır yükselttim Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Depolama > Geçici Dosyalar bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yüklemesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez.
KS KS Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #9 neXusTS dedi: Ayarlar > Depolama > Gereksiz Dosyaları temizleyin bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yükseltmesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Ayarlar > Depolama > Gereksiz Dosyaları temizleyin bölümünde Windows.old klasörü eski Windows yükseltmesi olarak gözükecektir. Silebilirsiniz uygulamalarınız silinmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #10 Lava Catopuma dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi