OlduBil güvenli mi?

echo404

Centipat
Merhaba hocalarım,
3,4 ay önce OlduBil hesabı açmıştım ve limiti az olduğu için limitimi yükseltmek istedim.
Sonrasında istenilen bilgilerimi girdim ama 1 ay yanıt alamadım çünkü muhtemelen onaylanmamıştı.
Sonrasında OlduBil mail adresine bunu bildirdim Ve bana mail ile dönüş yaptıklarında 18 yaş altı olduğunuz için velinizin bilgileri ile girmeniz gerekmektedir cevabı verdiler.
Sonrasında velimin bilgilerini girdim imzasını'da aldım ve istenilenleri gönderdim.
Benim merak ettiğim soru şu;
Velimin bilgileri bir sorun olur mu güvenlik açısından?

Türkiye Merkez Bankası onaylı bir kuruluş. Yani güvenli olmasa dahi mahkemede haklarınızın yasal olarak korunacağı bir kuruluş. 18 yaşın altında olduğunuz için veli bilgileri istemeleri normal. Ki HSYS 2022 sızıntısında ayağınızdaki çoraptan altınızdaki küloda kadar her şey mevcut. Sizden istemeseler de bu bilgilere erişebilirler anlayacağınız. Papara gibi bir nimet varken neden bu tür kartlara yöneliyorsunuz merakımdan soruyorum.

Türkiye merkez bankası onaylı bir kuruluş. Yani güvenli olmasa dahi mahkemede haklarınızın yasal olarak korunacağı bir kuruluş. 18 yaşın altında olduğunuz için veli bilgileri istemeleri normal. Ki hsys 2022 sızıntısında ayağınızdaki çoraptan altınızdaki küloda kadar her şey mevcut. Sizden istemeseler de bu bilgilere erişebilirler anlayacağınız. Papara gibi bir nimet varken neden bu tür kartlara yöneliyorsunuz merakımdan soruyorum.

Hocam Paparam var ama sözleşmeli hesaba geçemediğim için yetersiz kalıyor yetersiz kalmanın tek sebebi ise para çekememek.

Kimliğinizdeki çipi okutmanız lazım, telefonunuzda bu özellik yoksa bu özellik bulunan bir telefondan halledebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı