OLED 2K monitör önerisi

ceyhunkoksal

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi b650 carbon wifi. KFA 2 3080ti. Ryzen 5 7600x. Corsir Vengance DDR5 6000 mHZ 16x16 gb ram. Msi 750 W Psu. Kioxia Exceria 1 Tb m2 ssd.
Arada şu an 10.000 TL gibi büyük bir fark var. Acaba MSI monitör indirime girer mi? Beklemeye değer mi? MSI 30.000 TL olsa onu mu alırdınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. MSI 3 yıl yanma garantisi veriyor. Samsung da böyle bir şey var mı?

Hocam bu tarz monitörlerin panelleri genelde aynı oluyor, arada 10000 TL'lik bir fark olması ihtimal dahilinde değil. Burn-in garantisine çok güvenmeyin derim ben, burn-in nedeniyle garantiye başvurduğunuz taktirde yüksek ihtimalle sıkıntı çıkartırlar, ama siz yinede bir araştırmanızı yapın.

Arada şu an 10.000 TL gibi büyük bir fark var. Acaba MSI monitör indirime girer mi? Beklemeye değer mi? MSI 30.000 TL olsa onu mu alırdınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. MSI 3 yıl yanma garantisi veriyor. Samsung da böyle bir şey var mı?

MSI modelini geçen Donanım Arşivi incelemişti. Monitöre cidden aşık olmuştum fakat fiyatı görene kadar. Samsung çok iyi bir panel üreticisi. Arkadaşımda Samsung OLED TV var ve cidden harika kaliteye sahip. Bütçenize bağlı bir durum hocam, aradaki fark fazla gibi geldi bana.

Ben de oled monitör için araştırma yapıyorum Asusun duyurduğu 480 hz ASUS ROG Swift OLED PG27AQDP modelinin satışa sunulmasını bekleyeceğim ama ne zaman çıkacağı da belli değil, samsung modelin incelemesini bulamadım, msi 271qrx parlaklık değeri düşük geldiği için ben olsam onu tercih etmezdim...

Asus xg27aqdmg modelini aldım vatandan 32bin fiyatı
Monitörü beğendim güzel özellikleri var özellikle aspect contol özelliği fps oyunlarında çok işe yarıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı