OLED 77" ya da 83" televizyon önerisi

Savas0_0

Hectopat
Başlıkta da yazdığım gibi bu ölçülerde OLED görüntü kalitesi sağlam bir televizyon arıyorum, fiyat çok uçmazsa mükemmel olur. Biliyorum, fiyatın düşük olmasını istemem absürt ama elimden geldiğince arşa çıkmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. Bilinmedik marka olmazsa daha iyi olur, tercihim LG, Samsung gibi bilindik markalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasadaki en ucuz alet LG zaten sanırsam hocam, bence tam bütçe ve izleyeceğiniz mesafeyi belirtin, bahsettiğiniz boyutlar büyük çünkü, belki çok gelebilir. En ucuzu gördüğüm kadarıyla bu;

65 ustune cikildiginda cok absurt rakamlara ulasiyor. 4K cozunurluk icin 65 inc ust sinir diyebiliriz, bunu da hesaba katmak lazim.

Samsung 65S90F 4. nesil qd OLED panel harika bir cihaz var, bu cihazi oneriyorum. Bu TV'nin Türkiye de sadece 65 inc olani qd OLED geri kalani LG uretimi woled panel.

LG tarafinda arkadasin onerdigi TV var yakin fiyatlara, bu kadar para harcamisken woled tercih etmezdim.

S90F in LG tarafinda ki karsiligi olan G5 modeli yine 65 inc ve 147 bin TL, nasıl bir cihaz onerdigimi anlaman icin soyluyorum. LG G5 yeni nesil tandem adini verdigi cok katmanli OLED panel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı