OLED bir monitör tavsiyesi

Bütçe
30k-35k

Berkay_2

Femtopat
Daha fazla  
4060 Ti kullanıyorum Rampage Cyclops CY25R240 kullanıyorum VA panel oled/woled/qd OLED mi almalıyım kararsızım monitörler hakkında bilgi sahibi kişiler yardımcı olursa sevinirim

QD OLED olarak Amazon.com.tr düşünüyorum.

Ekran kartı 16 GB bu arada başka yerlerde 2kya göre gayet yeterli olduğu söyleniyor

Ekran kartı 16gb bu arada başka yerlerde 2kya göre uygun olduğu söyleniyor
Ne kadar 16GB olursa olsun 2K için zayıf bir kart. 17-18 e satsanız veya daha düşüğe (piyasa hakkında bilgim yok baktım da geldim) 12-13K da siz koysanız biraz bütçe artırıp gene OLED alırsınız.

Ekran kartı 16 GB bu arada başka yerlerde 2kya göre uygun olduğu söyleniyor.

16 GB 4060 Ti 2K cozunurluk ıcın sımdılık yeterlı olsa da butcenı oncelıkle ekran kartına ayırman ıyılıgıne olur. Dıger taraftan yenı OLED panellerın cıkmasını da beklemenı onerıyorum, cok az kaldı.

Peki ekran kartı olarak ne önerirsiniz

Peki ekran kartı olarak ne önerirsiniz?

Elındekını satıp 9070 XT al, kalan butcenı altın ya da dolar yaparak cıkacak olan yenı monıtorlerı beklemenı onerıyorum. Artık 4K da bır secenek olacak senın ıcın, yenı nesıl 32 ınc 4K monıtorde tercıh edebılırsın kosullar el verırse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…