OLED ekranda mavi leke var

Professionnell

Hectopat
Merhaba OLED ekranimi mikro fiber bez ile normal bir sekilde sildim. Leke yoktu hiçbir. Baktım böyle saçma sapan mavi lekeler var ve çıkmıyor da. Ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250204_145532.jpg
    IMG_20250204_145532.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 121
Yok yok ekran için başka bir şey sürmedim hocam sadece ışıkta gözüküyor monitör açıkken herhangi bir şey gözükmüyor da OLED böyle zıkkım bir şey IPS alın rahatınıza bakın OLED'den uzak durun.

Görseldeki durum oled yanığı gibi duruyor , Google’daki diğer görsellerlede uyuşuyor öyle bir durum ise geçmiş olsun , dediğiniz gibi oledlerin bu problemi var , son çıkan tvlerde minimuma indirildiği söyleniyor ama açık kalma süreleriylede alakalı bir durum olmakla beraber birazda şans açıkcası.

OLED yanığı değil hocam OLED yanığı olsa beyaz ekran actigimda gözükür yanlış bilgi vermeyelim OLED yanığı bariz bir şekilde gözükür ayrıca ben sigara içmeye bile giderken ekranı kapatır öyle giderim yanık olmasının imkanı yok.

OLED yanığı değil hocam OLED yanığı olsa beyaz ekran actigimda gözükür yanlış bilgi vermeyelim OLED yanığı bariz bir şekilde gözükür ayrıca ben sigara içmeye bile giderken ekranı kapatır öyle giderim yanık olmasının imkanı yok.
Öyle gibi duruyor dedim hocam bilemiyorum, garantisine servisine sorun.

Yok yok ekran için başka bir şey sürmedim hocam sadece ışıkta gözüküyor monitör açıkken herhangi bir şey gözükmüyor da OLED böyle zıkkım bir şey IPS alın rahatınıza bakın OLED'den uzak durun.
Hocam oledler iyi fakat günlük 8 10 saat açık kalmaya uygun değiller biraz narinler onun disinda yanma olmuyor şahsen neredeyse 2 yıldır s23 ultra kullanıyorum ve ekran cok açık kalır henüz yanma olmadi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı