OLED Ekranlı iPad Air 2026’da Gelebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
OLED Ekranlı iPad Air

iPad Air serisi bu yılın başlarında Apple M2 çipe sahip yeni 11 ve 13 inç modellerle hafif bir yükseltme aldı ancak her iki model de hala Liquid Retina IPS LCD ekranlarla donatıldı. Güney Kore’den gelen yeni bir söylenti Air serisinin 2026 yılında OLED ekranla geleceğini iddia ediyor. TheElec‘e göre Samsung Display, yeni nesil iPad Air […]

Devamı: OLED Ekranlı iPad Air 2026’da Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

O kadar para verip üstüne IPS ekranlı cihaz almak🤣. Apple kullanıcıları komiksiniz ya. Sırf yazılım için çektiklerinize değiyor mu inanın anlamıyorum.

Marka haterı olmanın lüzumu yok Apple'ın kullandığı Liquid retina ekranlar siyahları tam siyah gösterememek harici her alanda gayet başarılı ve OLED'i arattığı söylenemez. Keşke bir kere kullanma fırsatın olsa da anlasan. Apple kadar kaliteli tablet üreten başka bir marka yok şu an maalesef.

Apple kullanıcılarına değer veriyor 🤣

Marka haterı olmanın lüzumu yok Apple'ın kullandığı Liquid retina ekranlar siyahları tam siyah gösterememek harici her alanda gayet başarılı ve OLED'i arattığı söylenemez. Keşke bir kere kullanma fırsatın olsa da anlasan. Apple kadar kaliteli tablet üreten başka bir marka yok şu an maalesef.

iPad Mini 6 ve Air 5 kullanmış birisi olarak sıradan dandik bir OLED ekran hepsini yer. OLED bu, başka bir şeye benzemez he 🔥

Likit retina nedir ayrı komik, Apple her şeyi kendi bulmuş gibi yapıyor LCD yaz geç Apple puhahaha 🤣

Bu arada mesajının sonunda gümledim, Apple kadar kaliteli aynen kanka üreten yok 🤙

Son düzenleme:
Tek sorunu o zaten. Fakat bunu neden Oled ekranda yapmıyorlar , paraları mı yok?

Apple kullanıcılarına değer veriyor 🤣

iPad Mini 6 ve Air 5 kullanmış birisi olarak sıradan dandik bir OLED ekran hepsini yer. OLED bu, başka bir şeye benzemez he 🔥

Likit retina nedir ayrı komik, Apple her şeyi kendi bulmuş gibi yapıyor LCD yaz geç Apple puhahaha 🤣

Bu arada mesajının sonunda gümledim, Apple kadar kaliteli aynen kanka üreten yok 🤙
Ekranı zaten Samsung'dan tedaraik etmiyorlar mı? İstese de Samsung ekranlı zaten. Ki bence abarttıkları kadar da mükemmel bir ekranı yok aslında. Çok daha iyi IPS'ler gördüm Apple'ın IPS'İne göre. İsim koyunca daha güzel olduğunu sanan da bir kesim var. Ve bu arada hem iPhone 13 hem de iPad 9.Nesil kullanmış birisiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı