OLED ekranlı laptoplarda burn-in sorunu var mı?

Merhaba, OLED ekranlarda burn-in yani yanma sorunu var. Laptoplarda da burn-in sorunu var mıdır? OLED ekranlı bir laptop ömrü ne kadar olur?

İlk nesil TV ve normal OLED paneller gibi değil artık satılanlar. Çok fazla koruma ve teknolojik ilerleme mevcut. OLED panele sahip markalar zaten bilindik markalar ve yapabildikleri kadar korumaya çalışıyorlar. Elbette %100 çözüm sunulamaz, sizde biraz farkında olup kullanmanız gerekir.

Huawei Matebook 14 2024 modeline bakabilir misiniz? OLED panelli ama bu paneli korumaya yönelik hiç bir özellik koymamışlar. Piksel kaydırma vb.

Huawei Matebook 14 2024 modeline bakabilir misiniz? OLED panelli ama bu paneli korumaya yönelik hiçbir özellik koymamışlar. Piksel kaydırma vb.

2 adet OLED ekranlı Huawei telefon kullandım, hatta aktif telefonum Mate 30 Pro. Hiç sıkıntılarını görmedim. OLED konusunda oldukça deneyimli bir firma. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizde OLED kullandığınız farkındalığında olursanız, ekranda benzer şeyi çok uzun tutmayıp Windows görev çubuğunu gizlemeli moda alırsanız problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…